sluit
Gebruik code ERVAAR en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Japans Restaurant Sono

Bos en Lommerplein 92, Amsterdam

2,5 uur all-you-can-eat wok, grill en sushi voor 2-6 pers. bij Japans Restaurant Sono

Kies optie

In een Notendop

Stel je eigen all-you-can-eat menu samen met bijvoorbeeld geurige soepen, knapperige taugé, nasi en krabcocktails.

Over deze deal

Sono is de ontkennende vorm van solo, want bij restaurant Sono komt niks alleen. Zoals de dampende rijst bijvoorbeeld vergezeld gaat van geurige soepen, knapperige taugé met komkommer, verse lychees, nasi, krabcocktails, Dim Sum en saté. Stel je eigen all-you-can-eat menu samen tijdens 2,5 uur wokken, grillen en sushi eten.

Kies uit de volgende opties

  • € 49,99 voor 2,5 uur onbeperkt wok, grill en sushi incl. drinken voor 2 personen
  • € 99,98 voor 2,5 uur onbeperkt wok, grill en sushi incl. drinken voor 4 personen
  • € 149,97 voor 2,5 uur onbeperkt wok, grill en sushi incl. drinken voor 6 personen

Als je uiteten gaat bij Japans Restaurant Sono is het handig dat je stevige trek hebt. Trek en dorst. Want hier kan je 2,5 uur onbeperkt eten en drinken. Het eten bestaat uit alle wok-, grill- en sushigerechten van de menukaart en het afhaalmenu. En voor de dorstige kelen is er wijn, tapbier en fris. Om je smaakpapillen vast te activeren hier wat aantrekkelijke voorbeelden: miso soep, maki zalm, maki komkommer, colaatje, wok met verse groenten en teriyakisaus, krab cocktail, glaasje witte wijn, in en out-roll & dim sum. En dat onbeperkt. Wees elke dag welkom tussen 18.00 en 22.00 uur.

Japans Restaurant Sono

Japans Restaurant Sono aan het Bos en Lommerplein is onderdeel van Asian Plaza, het overkoepelende Aziatische wokrestaurant dat je moeiteloos een soort culinair oriëntaals winkelcentrum kan noemen. In de imponerende ruimte worden kwalitatief al even imponerende Chinese en Japanse gerechten geserveerd. Bij Sono in het bijzonder geniet je behalve van fraaie rauweviscreaties van teppanyaki- en grillspecialiteiten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 15 april 2015 op alle dagen van de week van 18.00 - 22.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 684 8829, o.v.v. Groupon.
Meer info: exclusief drankjes (m.u.v. de vermelde drankjes). Je kan maximaal 2,5 uur onbeperkt eten en drinken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Japans Restaurant Sono