Geen nieuwe meldingen

Hanger ontworpen door Jean Paul Gaultier met Swarovski®-kristal in geschenkdoos met echtheidscertificaat

Hanger ontworpen door Jean Paul Gaultier

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 72% korting.
10+ gekocht
€ 110,46
€ 29,95
72% korting

In een Notendop

Deze hanger komt voort uit een samenwerking tussen Swarovski® & Jean Paul Gaultier, voor liefhebbers van zeldzame accessoires.

Product-details

  • Gelimiteerde editie, op de markt gebracht tot eind 2018
  • Met een gerhodineerde sluiting
  • Verstelbare ketting van 18 tot 20 inch
  • Afmetingen van de hanger: 28 x 11 x 8 mm
  • Gepresenteerd in een geschenkdoos met certificaat

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.