Geen nieuwe meldingen

De Binderij 72, Almere

Vet verliezen door vet bevriezen: cryolipolyse bij J'esthé cosmedische kliniek in Almere

Tot 73% korting.
Kies optie

In een Notendop

Breng afvallen en ongewenst vet verliezen in een stroomversnelling met één of meerdere behandelingen van je rug, love handles, buik en dijen

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 79,99 voor 1x cryolipolyse - 1 zone (waarde € 299)
  • € 149,99 voor 1x cryolipolyse - 2 zones (waarde € 450)

  • € 249,99 voor 3x cryolipolyse - 1 zone (waarde € 857)
  • € 439,99 voor 3x cryolipolyse - 2 zones (waarde € 1.310)

Met cryolipolyse-behandelingen bij J’esthé laat je met behulp van de Coolcurve ongewenst vet lokaal aanpakken. Afhankelijk van de gekozen optie worden er één of twee gebieden behandeld. Vetcellen op je love handles, buik, heupen en/of rug worden behandeld met een membraan en verwarmende ‘handle’. Door het gebied te verwarmen, wordt bloed en vet gescheiden voor een efficiëntere aanpak. Na verwarming wordt de huid tot maximaal -11 graden Celsius gekoeld om vetcellen af te breken. Het lichaam zorgt dat het overtollige vet op een natuurlijke wijze wordt afgevoerd. Daarom is het raadzaam om voldoende water te drinken voordat je de behandeling ondergaat. Na ongeveer een uur zit de behandeling erop. Bedenkt wel dat het effect niet direct zichtbaar is, maar dat het een geleidelijk proces is van enkele (gemiddeld 2 tot 8) weken.

Voorwaarden

Geldigheid: na de eerste behandeling is je groupon nog 5 maanden geldig op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 036 536 6688, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Aangeraden wordt om voor de behandeling twee liter water te drinken. Een pauze van minimaal 4 weken tussen twee behandelingen is vereist. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over J'esthé cosmedische kliniek

Deze 'cosmedische' kliniek in Almere - op de grens van Literatuurwijk en Muziekwijk Zuid - houdt zich al ruim 30 jaar bezig met een gezonde en mooie huid. Onder één dak vind je daar een team van professionals die nauw samenwerken, waaronder een voedingsconsulent en verschillende schoonheidsspecialistes. Zij geven je zorgvuldig advies over alles wat met huidverzorging en -verjonging én -verbetering te maken heeft. Denk aan gezichtsbehandelingen tegen couperose, massages tegen vetophopingen of manieren om te ontgiften. Ook kan je hier terecht voor permanente make-up, ontharen via IPL, mani-pedi en voedingsadvies op maat.

J'esthé cosmedische kliniek

Natuurgeneeskunde, Cryotherapie, Medisch