Geen nieuwe meldingen

Alpen Rondweg 102, Amstelveen

Eén of meerdere ontspannende lichaamsmassages bij Jetty's Beautysalon in Amstelveen

Kies optie

In een Notendop

Verzet je gedachten en laat de professional het werk doen tijdens één of meerdere ontspannende massages voor lichaam en geest.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Duimen zijn ontzettend handig om massages mee te geven, maar ook om aan te geven dat het geweldig was of als gebaar om jezelf geluk te wensen dat het nog een paar minuten langer duurt. “Thumbs up” voor ontspannende lichaamsmassages bij Jetty’s Beautysalon.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1x ontspannende lichaamsmassage van 60 minuten (waarde € 65)
  • € 54,99 voor 3x ontspannende lichaamsmassage van 60 minuten (waarde € 195)
  • € 89,99 voor 5x ontspannende lichaamsmassage van 60 minuten (waarde € 325)

Een marathon gelopen. Een stressvolle tijd achter de rug op het werk. Of gewoon om het gevoel van ‘even helemaal niets’ te voelen. Het zijn allemaal redenen om jezelf eens goed te laten verwennen met een lichaamsmassage. Net goed dat Jetty daar in gespecialiseerd is. Graag kneedt ze met haar getrainde handen en vingers in diverse spiergroepen die vragen om wat extra aandacht. Dit brengt de doorbloeding in het lichaam weer op gang en helpt zo kleine kwaaltjes en pijntjes verhelpen en verlichten. Je kiest voor eenmalig 60 minuten ontspanning, of verlengt deze met de opties voor twee of vier keer extra, om de resetknop eens voor jezelf in te drukken.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor de (eerste) behandeling. Na inwisseling is optie 2 nog 3 maanden geldig en optie 3 nog 5 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0627 554 605, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Jetty's Beautysalon

Bij Jetty's Beautysalon ben je aan het sprankelende adres voor diverse schoonheidsbehandelingen, nagelverzorging, ontharen, massages en workshops. Jetty is al 20 jaar schoonheidsspecialiste in Amsterdam en omstreken. En met meerdere opleidingen 'op zak' probeert ze haar klanten net dat beetje extra te bieden op beautygebied om met een weldadig gevoel haar sfeervolle Amstelveense salon om de hoek bij winkelcentrum Groenhof te verlaten.