Geen nieuwe meldingen

Molenstraat 40, Maarheeze

Ontspannings- of Hot Stone-massage van 60 minuten bij Joke's Beauty Salon in Maarheeze

Kies optie

In een Notendop

Kom tijdens een ontspanningsmassage of een massage met verwarmde stenen tot rust wanneer je lichaam voor 60 minuten wordt gekneed.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1x ontspannings- of Hot Stone-massage (waarde € 59,90)
  • € 54,99 voor 3x ontspannings- of Hot Stone-massage (waarde € 179,90)
  • € 89,99 voor 5x ontspannings- of Hot Stone-massage (waarde € 299,50)

Kom tijdens een ontspanningsmassage of een massage met verwarmde stenen tot rust wanneer je lichaam voor 60 minuten wordt gekneed.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, vrijdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren telefonisch op 0623 067 212, o.v.v. Groupon én voor welke massage je komt.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Joke's Beauty Salon

Joke's Beauty Salon is de salon aan huis van Jozien van Mierlo in Maarheeze, tussen Eindhoven en Weert. Je bezoekt haar voor welverdiende rust en verzorging. Zij laat deze wens werkelijkheid worden door meerdere beautyarrangementen op het gebied van massages, kappersbehandelingen, visagie en schoonheidsbehandelingen. Ook voor speciale gelegenheden zoals een trouwerij ben je bij Jozien aan het aangename adres om van iets moois iets onvergetelijks te maken. Je wil niet alleen het beste voor je zelf, maar ook voor je kleine, en daarom hanteert Jozien op woensdagmiddag, als de scholen uit zijn, een speciale kindermiddag waarop de kleine - tot 12 jaar - tegen gereduceerde prijs geknipt kan worden.