Geen nieuwe meldingen

Interactieve "Schnipseljagd" selfguided tour door Noordwijk via JOLA Tours

Kies optie

In een Notendop

Ontdek Noordwijk via je smartphone, los hints en vragen op door goed in je omgeving te speuren en zie de leukste plekken van deze badplaats.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Selfguided Schnipseljagd tour door Noordwijk
  • De leukste speelervaring heb je met max. 5 personen, maar meer kan altijd
  • Met de smartphone in de hand ga je de route ontrafelen
  • Dit doe je via antwoorden die je in het straatbeeld gaat ontdekken
  • Ontdek daarnaast allerlei leuke weetjes en feiten over Noordwijk

Schnipseljagd Noordwijk Tour (ongeveer 2 tot 3 uur)

Hiermee zie je alle mooie plekjes van Noordwijk. Van de boulevard tot aan de oude dorpskern met de lindebomen en huizen.

Schnipseljagd Noordwijk See(a) Tour (ongeveer 2 uur)

Duik achter de schermen van het strandleven, leer hoe schelpen aan hun kleur komen en ontdek de authentieke vissershuisjes.

Kinder Schnipseljagd voor 1-5 personen (ongeveer 1 tot 1,5 uur)

Speciaal voor de kleintjes van 4 tot 6 jaar, een speurtocht door Noordwijk aan Zee. Doe spelletjes en kom op plekken waar je opdrachten moet oplossen, waaronder tellen, kleuren benoemen en voorwerpen herkennen.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 januari 2020 je tour. Bestellen doe je op https://jolatours.com/ met gebruik van je groupon-code. Na inwisseling van je groupon is de link 5 dagen geldig. Kijk voor verdere instructies op je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over JOLA Tours - Noordwijk

JOLA organiseert niet de gebruikelijke tours. Nee, via JOLA zet je de speurneus op en ga je op in in heuse 'Schnipseljagds' en Discovery Tours. Wat dat zijn? Nieuwe en unieke manieren om een plek te ontdekken. Via deze zogeheten selfguided speurtocht ontrafel je via je smartphone, door het oplossen van vragen en raadsels, de route die is uitgestippeld. Je telefoon is slechts een doorgeefluik want je ogen gaan voornamelijk uit naar het straatbeeld en verborgen plekken van stad of dorp. Zo ontdek je de geschiedenis, kunst en trekpleisters én ben je op een interactieve manier aan het sight-see'en, alles op eigen tempo. Fanatiekelingen kunnen tegen elkaar strijden, maar samenwerken kan natuurlijk ook.