Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

De Oude Veiling 72, Zwaag

Basisopleiding Nail technician of Nail art workshop bij Jonails Brillbird in Hoorn

Kies optie

In een Notendop

Leer in een dag (workshop) of in 6 dagen (opleiding) de verschillende producten en technieken die horen bij nail art

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een workshop Nail Art voor 1 persoon (waarde € 45)
  • € 39,99 voor een workshop Nail Art voor 2 personen (waarde € 90)
  • € 79,99 voor een workshop Nail Art voor 4 personen (waarde € 180)

  • € 149 voor een basisopleiding Nail Technician (waarde € 499)*

Workshop Nail Art

Tijdens deze workshop leer je een hele dag alles over nail art. De workshop duurt van 10.00-16.00 uur en je gaat aan de slag met verschillende producten en technieken zoals micro powders voor een suikereffect, brush and go en gellak. Deze workshop is prima voor beginners omdat ervaring niet nodig is. Je werkt op tips en krijgt na afloop een certificaat van deelname.

Basis opleiding Nail Technician

Tijdens deze 6-daagse cursus word je opgeleid tot Nagelstyliste basis. De opleiding heeft de volgende inhoud:

  • Kennismaking en theorie
  • Tips en overlay
  • Tips en french manicure overlay
  • Sjablonen, french manicure
  • Nabehandeling van een set french manicure nagels

Na afloop van de cursus is er een beoordeling die bestaat uit een praktijktoets en een toets voor de theorie van de basisvaardigheden. Als je alle onderdelen voldoende beheerst, krijg je een certificaat.

*Let op: voor deze opleiding is het verplicht om het starterspakket af te nemen waarin alles zit wat nodig is voor de opleiding. Het pakket kost normaal € 349 maar op vertoon van je groupon krijg je 10% korting. Het startpakket bestaat uit: Pink Powder 30ml, Cover pink Powder 30ml, White Powder 30ml, Clear Powder 30ml., Liquid 50ml, Brush Cleaner 100ml, Primer 15ml, Prep 15ml, Sjablonen, Acryl 8 Brush, File 100/100, File 150/150, File 180/180, Finisher File 180/220, Buffer File, Brush On Glue 5gr., NP Hand Sanitizer 100ml, Cuticle Oil, Natural Tips 100 stuks, Manicureborstel, Table Towels, Oefenvinger Tip, Oefentips nr.4, Dappendish, Nail wipes 500 stuks., Cuticle pusher, Tipknipper, Pinchtang en een schaartje.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur vooraf telefonisch op 022 922 3002, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je groupon op je mobiel of afgedrukt mee. Mocht voor de Nail Technician-opleiding een andere dag beter uitkomen dan is dat in overleg mogelijk. Als je kiest voor de Nail Technician-opleiding dan zijn er bijkomende kosten voor het starterspakket à € 349, op vertoon van je groupon krijg je hier 10% korting op. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Jonails Brillbird

Bij deze salon-aan-huis kan je terecht voor alles wat met nagelstyling te maken heeft: behandelingen, workshops en zelfs volledige opleidingen tot nagelstyliste. Als je liever thuis je nagels doet, kan je hier terecht voor o.a. gellak, gereedschap, producten voor acrylnagels en nail-art. Je vindt Jonails Brillbird in Risdam-Zuid, in Hoorn.