Geen nieuwe meldingen

Oude Schans 21, Amsterdam

Hartje centrum: Workshop choker en armband maken bij Jouw Stoute Schoenen

Kies optie

In een Notendop

Maak je eigen fluwelen choker en armband met een bedel van een blaadje er aan of kies voor een leren variant en een andere bedel of kraal.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een workshop choker en armband maken voor 1 pers. (waarde € 59,95)
  • € 39,99 voor een workshop choker en armband maken voor 2 pers. (waarde € 119,90)
  • € 79,99 voor een workshop choker en armband maken voor 4 pers. (waarde € 239,80)

In deze workshop maak je een fluwelen choker en armband met een bedel van een blaadje er aan. Wil je liever een leren variant van de twee, dan betaal je ter plekke voor de choker een meerprijs van € 10 en voor de armband een meerprijs van € 5. Ook is het mogelijk om op locatie extra bedels of Swarovski-kralen voor je sieraden te kopen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag, zaterdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Er kunnen maximaal 12 personen tegelijkertijd deelnemen aan de workshop. Materialen (zwart fluweel, een bedeltje met een blaadje en sluitinkjes) zijn inbegrepen. Tegen een meerprijs van € 5 (voor de armband) en € 10 (voor de choker) kan je de sieraden van leer maken in plaats van fluweel. Ook kan je tegen een meerprijs extra hangers en Swarovski-kralen toevoegen aan je sieraden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Jouw Stoute Schoenen

Jouw Stoute Schoenen is een initiatief van schoenontwerper en ambachtelijk schoenmaker Esther van Schagen. Haar atelierruimte bevindt zich in het Amsterdam House of Arts & Crafts op de Oudeschans in hartje hoofdstad. Hier ontwerpt ze bijzondere schoenen en tassen, ook in opdracht van anderen. Je kan er altijd de stoute schoenen aantrekken om een kijkje te nemen en een kop koffie te drinken en wie weet raak je geïnspireerd en maakt ze straks wel jouw stoute schoenen. Esther geeft ook workshops in het maken van sieraden, tassen en kinderschoentjes.