Jouw Stoute Schoenen

Jouw Stoute Schoenen

Tot 59% korting.
Kies optie
NieuwBoek nu een tijd of later

In een Notendop


Na de inspirerende workshop die wordt gegeven door een ervaren docente neem je je zelfgemaakte tas mee naar huis.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 3 opties

  • € 34,99 voor een workshop Tassen maken voor 1 persoon (waarde € 79,50)
  • € 64,99 voor een workshop Tassen maken voor 2 personen (waarde € 159)
  • € 129,99 voor een workshop Tassen maken voor 4 personen (waarde € 318)

Bij die bepaalde jas, paar schoenen of gelegenheid…er is altijd wel een goede reden voor een nieuwe tas. Helemaal fijn is het als je deze tas zelf hebt kunnen maken naar je eigen smaak. Tijdens de workshop gebruik je het model van een bestaande tas als leidraad, waarbij je uit drie modellen kan kiezen. Je gaat aan de slag met kleuren en materialen die jou aanspreken. Voor een frivoler model kan je studs of fournituren aanschaffen in het atelier. Als je met leer wil werken dan kan dit tegen € 20 bijbetaling en voor € 25 extra heb je exclusief leer. En als je tas af is, gooi je hem over je schouder om hem lekker mee naar huis te nemen.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 20 januari t/m 21 juli 2019 op zondagen voor de workshops van 10.00-13.00 en 13.30-16.30 (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: De workshop gaat door bij minimaal 6 personen Maximaal 15 personen per workshop. Werken met leer is mogelijk tegen een meerprijs van € 20 per tas voor leer en € 25 per tas voor exclusief leer. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Jouw Stoute Schoenen


Jouw Stoute Schoenen is een initiatief van schoenontwerper en ambachtelijk schoenmaker Esther van Schagen. De atelierruimte bevindt zich in het Amsterdam House of Arts & Crafts op de Oudeschans in hartje hoofdstad. Hier ontwerpt ze bijzondere schoenen en tassen, ook in opdracht van anderen. Je kan er altijd de stoute schoenen aantrekken om een kijkje te nemen en een kop koffie te drinken en wie weet raak je geïnspireerd en maakt ze straks wel jouw stoute schoenen. Esther geeft ook workshops Sieraden maken (van fluweel en leer) en Kinderschoentjes maken.

Jouw Stoute Schoenen

Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.