Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Twee uur powerkiten of suppen voor 2 tot 8 personen bij Just Surf It

Kies optie

In een Notendop

Race over het strand achter een vlieger of leer staand peddelen op het water.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 2 uur powerkiten of suppen voor 2 personen (waarde € 70)
  • € 39,99 voor 2 uur powerkiten of suppen voor 4 personen (waarde € 140)
  • € 79 voor 2 uur powerkiten of suppen voor 8 personen (waarde € 240)

Spectaculaire sprongen maken met je powerkite, ga het zelf meemaken. Je staat op het strand met een gigantische vlieger die je spectaculaire twists kan meegeven door middel van de zogenoemde Barr. Stijgen, dalen, zijwaartse sprongen, het kan allemaal. Je probeert zolang mogelijk in de lucht te blijven. Aan het begin van de sessie bepalen de instructeurs je niveau, waarna je als beginner de basistrucs leert of als gevorderde je techniek verder mag verfijnen. Deze lessen kan je volgen in Scheveningen, Kijkduin of Katwijk aan Zee.

Wil je het liever wat rustiger aan doen, dan kan je ook gaan suppen. Deze afkorting staat voor een sport genaamd ‘Standup Paddle’ surfen, waarbij je op een grote surfplank het water opgaat. In tegenstelling tot bij surfen heb je geen golven nodig want je gaat vooruit door te peddelen, terwijl je probeert je evenwicht te bewaren. Deze sport kan je enkel in Scheveningen beoefenen.

Just Surf It

Just Surf It is een surfschool gevestigd aan het Scheveningse strand. Je kan hier leren powerkiten, StandUp Paddle Boarden en golfsurfen. De school staat niet alleen garant voor veel surfplezier, je kan hier ook terecht om te genieten van de lekkere gerechten van de verrassende menukaart.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop, op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@justsurfit.nl o.v.v. Groupon en de gewenste locatie.
Meer info: geldig voor de locaties Schevening, Kijkduin en Katwijk. Let op: suppen alleen mogelijk in Scheveningen en t/m 29 oktober 2015. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Just Surf It