Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Nieuwe Leliestraat 133, Amsterdam

Tattoo tussen de 1 en 20 cm2 verwijderen met IPL bij Just Wellness

Kies optie

In een Notendop

Laat het gedateerde anker en de ‘I love Gregoriana Sue Beatrice Janwillemszoon’ langzaam vervagen door middel van IPL-laser impuls.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 34,50 voor tattoo verwijderen tussen de 1 en 5 cm2 (waarde € 69,50)
  • € 54,50 voor tattoo verwijderen tussen de 5 en 10 cm2 (waarde € 109,50)
  • € 79,50 voor tattoo verwijderen tussen de 10 en 20 cm2 (waarde € 159,50)

Misschien was je heftig verliefd, maar nu niet meer. Of misschien stond ‘Anarchy’ op je borst mooier toen je 20 was dan nu. Hoe dan ook, als je ooit een tattoo hebt laten zetten en daar momenteel minder blij mee bent, kan je bij Just Wellness deze inktdeeltjes laten verwijderen met behulp van de Medcos High Energy IPL-Laser. 

Je begint met een intakegesprek waarin besproken wordt hoeveel behandelingen je ongeveer nodig hebt en welke resultaten je mag verwachten. Hierna begint de behandeling. De IPL-laser (intense pulsed light) verwarmt de inkt van de tattoo. Door dit ‘energieshot’ van de laser worden inktdeeltjes vergruisd en in de weken erna door het lichaam opgeruimd. Klik hier als je meer wilt lezen over deze behandeling. Afhankelijk van de grootte van de tattoo, duurt de behandeling niet langer dan 30 minuten per keer. Gemiddeld zijn er 6 - 10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat en met deze deal mag je langskomen tot dat bereikt is.

Beautysalon Just Wellness

In het hart van de Jordaan ligt Beautysalon Just Wellness waar zeer ervaren mensen werken. Ze hebben 4 behandelruimtes en het is ook mogelijk duo-behandelingen te boeken. Op deze manier kan je samen ontspannen. En omdat schoonheid geen tijd kent, zijn ze 6 dagen per week geopend van 10.00 - 22.00 uur.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: verzilver je groupon uiterlijk 5 maanden na aankoop voor onbeperkt tatoeage verwijderen, deze is na verzilvering geldig tot het gewenste resultaat.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 622 4505, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: gemiddeld zijn er 6-10 behandelingen nodig voor het verwijderen van professioneel aangebrachte tatoeages en 3-6 voor amateurtatoeages. Ook de leeftijd van de tatoeage is van invloed op de gemiddeld aantal behandelingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Just Wellness