Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen
Kies optie

In een Notendop

Laat je voeten uitgebreid verzorgen midden in de Jordaan inclusief het lakken van de nagels met OPI.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 17,50 voor een pedicure 30 min (waarde € 31,50)
  • € 35 voor een duo pedicure behandeling 30 min (waarde € 63)

Zet je gedachten op nul en laat je voeten uitgebreid verzorgen gedurende 30 minuten. De weldadige behandeling bestaat uit een voetscrub, voetenbad, nagels knippen en vijlen, eelt vijlen, nagelriemen verzorgen, voetmassage en lakken van de nagels met OPI (basecoat en topcoat). Voor lakken in een kleurtje geldt een toeslag van € 5.

Deal-Voorwaarden

Beperk 3 per persoon, mogen kopen 2 extra als cadeau. Alleen geldig voor optie aangeschaft. Voetenscrub, voetenbad, nagels knippen/vijlen, eelt vijlen, nagelriemen verzorgen, voetmassage, Lakken van de nagels met OPI (basecoat, topcoat) Kleurlakken € 5 toeslag. Verscholen in de kleine straatjes en grachten 6 dagen per week geopend maandag t/m zaterdag. Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Reserveren: verplicht telefonisch op 020 622 45 05, o.v.v. Groupon. Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Totale capaciteit is door Groupon vrij te verdelen over de opties Midden in het hart van de Jordaan in Amsterdam ligt verscholen tussen de kleine straatjes en grachtjes, beautysalon Just Wellness. Bij binnenkomst tref je een oase van rust en licht aan. Just Wellness beschikt over vier behandelruimtes waarvan twee zijn ingericht voor duobehandelingen. Lekker ontspannen op z'n best, kom langs en geniet. Welkom bij Just Wellness, Beautysalon Amsterdam.

Over Just Wellness

In Amsterdam, Alkmaar, Eindhoven én Tilburg vind je Just Wellness beautysalons, waar een team van schoonheidsspecialisten en een gastvrouw klaar staan om je in de watten te leggen. Alle vestigingen beschikken over meerdere behandelruimtes waar je terecht kan voor een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages, microzone-behandelingen, IPL, bodyshaping en een manicure en pedicure. Er wordt bij de behandelingen onder meer gebruik gemaakt van de producten van Dermalogica en de apparatuur van Medcos. Het is bij Just Wellness ook mogelijk duo-behandelingen te boeken, zodat je samen met een vriendin gezellig een beauty-dagje kan doen.