Geen nieuwe meldingen

Just Wellness

Amsterdam

3 couperose behandelingen voor het gezicht bij Just Wellness

10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Laat ontsierende rode vaatjes in het gezicht behandelen door de hoogenergetische lichtstraal van de MedCos IPL.

Over deze deal

Darth Vader tijdens een fel lichtzwaardduel met Skywalker, het verjagen van actieve vogels bij een luchthaven en optische draadloze communicatie…Veel geslaagde voorbeelden, maar nu richt de hoogenergetische lichtstraal zich op ontsierende rode bloedvaatjes in het gezicht. Ervaar het succes van laser met couperose behandelingen van Just Wellness.

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor 3 behandelingen neus/spider couperose/spider naevi (waarde € 58,50)
  • € 39,99 voor 3 behandelingen wangen couperose (waarde € 88,50)
  • € 69,99 voor 3 behandelingen gezicht couperose (waarde € 151,50)

Ontsierende rode vaatjes in het gezicht kunnen erg storend zijn. Couperose kan ontstaan door erfelijke aanleg, door temperatuurverschillen en bijvoorbeeld het nuttigen van pittige kruiden. Het zijn verwijde haarvaatjes die niet vanzelf verdwijnen. Met de MedCos® IPL methode kunnen vele vormen van couperose en spider naevi (kleine rode adertjes in de vorm van een spinnetje) behandeld worden. De hoogenergetische lichtstraal van de MedCos IPL richt zich op de rode bloedcellen in de vaatjes. De behandelde cellen zullen vervagen door de selectieve verhitting. Er zijn gemiddeld 3 tot 5 behandeling nodig, maar dit hangt af van de hoeveelheid couperose. Tussen de behandelingen door wordt er een rustperiode van 2 tot 4 weken aangeraden.

Gemiddelde behandeltijd (per behandeling):

  • Neus: 2-5 minuten 
  • Wangen: 5-10 minuten

Beautysalon Just Wellness

In het hart van de Jordaan ligt Beautysalon Just Wellness waar zeer ervaren mensen werken. Ze hebben 4 behandelruimtes en het is ook mogelijk duo-behandelingen te boeken. Op deze manier kan je samen ontspannen. En omdat schoonheid geen tijd kent, zijn ze 6 dagen per week geopend van 10.00 - 22.00 uur.

Wat je moet weten

Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 622 4505, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig met tussenpozen van 2-4 weken tot het gewenste resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Just Wellness