Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Onbeperkt IPL-ontharen van oksels, bikinilijn of benen bij Just Wellness

Kies optie

In een Notendop

Scheren verleden tijd, summerproof een feit, met onbeperkt ontharen van de oksels, de bikinilijn, óf de gehele benen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
E
EHELPFUL REVIEWER
5 beoordelingen2 beoordelingen
november 18, 2019
Wordt vriendelijk te woord gestaan. Nu 1 behandeling gehad, ik vond dat ze nogal snel over mijn lichaamsdelen gingen die behandeld moeten worden. En er werd geen gel voor geleiding gebruikt, dat laatste ga ik een volgende keer naar informeren.

Over deze deal

Een specialiste die in handstand met haar voeten jouw benen met een scheermes van ongewenst haar ontdoet, noemen we ‘gek-scherend’ of gewoon IPL als het niet met een mesje, maar met laser gebeurt. Ervaar de beste trucs voor een effectieve manier van ontharen met onbeperkt IPL bij Just Wellness.

Kies uit 3 opties

  • € 49 voor onbeperkt IPL-ontharen voor de oksels (waarde € 594)
  • € 99 voor onbeperkt IPL-ontharen voor de bikinilijn/Brazilian (waarde € 594)
  • € 99 voor onbeperkt IPL-ontharen voor de benen (waarde € 954)

Welke dame wil er nou geen mooi glad geschoren lichaam? Met deze IPL-deal van Just Wellness laat je bij één van salons de oksels, bikinilijn of benen onbeperkt ontharen. Dat betekent het probleem letterlijk bij de wortel aanpakken om tot het beste gladde resultaat te komen.

Intense Pulsed Light, beter bekend als IPL, is een van de bekendste manieren van ontharen. Het is ontwikkeld om de bron van het haar aan te pakken. De haartjes worden heel kort plaatselijk verhit met een laser om het haarzakje te vernietigen, zodat die haar niet meer terug kan groeien. Door de korte energiepuls wordt de omliggende huid ontzien. Het grote voordeel van deze deal is dat je onbeperkt gebruik mag maken van de behandeling. Er zijn zo’n 8 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Mocht je onverhoopt toch een dertiende of veertiende behandeling nodig hebben, dan is dat geen enkel probleem. Zolang je de gemiddelde tussenpauze van 6 tot 12 weken maar in acht neemt, zodat je huid de tijd krijgt om te herstellen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste afspraak. Na inwisseling mag je tot het gewenste resultaat behaald is, ontharen met IPL bij Just Welness Amsterdam op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 020 622 4505, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Bij de eerste behandeling kies je de gewenste zone voor alle behandelingen, er kan tussentijds niet gewisseld worden. Gemiddeld zijn er 10 behandelingen nodig met tussenpozen van 6 tot 12 weken. Niet geschikt tijdens zwangerschap of een antibioticakuur en bij een zongebrande huid, huidtype 5 en rode/grijze/witblonde haartjes. . Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Just Wellness

In Amsterdam, Alkmaar, Eindhoven én Tilburg vind je Just Wellness beautysalons, waar een team van schoonheidsspecialisten en een gastvrouw klaar staan om je in de watten te leggen. Alle vestigingen beschikken over meerdere behandelruimtes waar je terecht kan voor een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages, microzone-behandelingen, IPL, bodyshaping en een manicure en pedicure. Er wordt bij de behandelingen onder meer gebruik gemaakt van de producten van Dermalogica en de apparatuur van Medcos. Het is bij Just Wellness ook mogelijk duo-behandelingen te boeken, zodat je samen met een vriendin gezellig een beauty-dagje kan doen.