5.0
Gemiddelde van 5-beoordelingen
100%
Sfeervol restaurant bekroond met een Michelinster Met 15 Punten van GaultMillau Pure kwaliteitsproducten, zoveel mogelijk uit de streek De meeste groenten komen van biologische boeren Maak de avond compleet en overnacht in ** Kaatjes Résidence Al 38 jaar een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen De deal Gastronomisch zesgangendiner van de chef Voor 2, 4, 6 of 8 personen Vier voorgerechten, één hoofdgerecht en één dessert Met eventuele dieetwensen en allergieën wordt rekening gehouden, graag bij reservering aangeven Naar keuze met luxe overnachting voor 2 personen Geen extra boekingskosten
Met het Kaatjekookboek kom je in de buurt van de kunst die ze daar scheppen. Maar het ervaren van de artistieke vaardigheden van chef Peter Postma en sommelier Harald Hovenkamp doe je in het met een Michelinster bekroonde restaurant Kaatje bij de Sluis met een zesgangendiner voor 2, 4, 6 of 8 personen, naar keuze met een overnachting voor 2 personen in het kleine luxe hotel Kaatjes Résidence vanaf € 89. Het aanbod Kies uit € 89 voor een zesgangendiner voor 2 personen € 169 voor een zesgangendiner en 1 overnachting voor 2 personen € 169 voor een zesgangendiner voor 4 personen € 249 voor een zesgangendiner voor 6 personen € 339 voor een zesgangendiner voor 8 personen Het restaurant Restaurant Kaatje bij de Sluis is al vier decennia een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Ze hebben een Michelinster en 15 GaultMillaupunten. Een schat aan ervaring, kennis en smaak waar je gewoonweg geen nee tegen kan zeggen. Het klinkt sowieso sympathiek wanneer Postma en Hovenkamp roepen dat iedereen thuis de recepten van Kaatje moet kunnen maken als ze de tekst in hun kookboek volgen. Maar hoe realistisch is dat, is natuurlijk de vraag. En bovendien voor andere kunstenaars ga je toch ook naar het museum, naar het stadion of naar het theater? Proef – en leer ter plekke, als dat is wat je nastreeft – zes gangen lang wat ze kunnen. Met drie hoofdingrediënten die de basis vormen van elk verrassend gerecht dat toch herkenbaar van smaak is. Met pure kwaliteitsproducten, zoveel mogelijk uit de streek. Met de mix van gastronomie, gezelligheid en sfeer. Je zou kunnen zeggen dat ze bij Kaatje harmonie nastreven – tenminste, als je nagaat dat wat ze maken bijzonder fraai in balans is de smaken per gerecht, de gerechten per diner, de combinatie van gerechten en de bijzondere wijnen die ze ervoor uitzochten, de stijlvolle wisselwerking tussen sfeer en inrichting, de spannende relatie tussen ervaring en vernieuwende gerechten. De samenstelling van het 6gangenmenu wisselt overigens per week, dat op zichzelf tekent al de innovatiedrift van de professionals achter Kaatje. Maar het vaste menu bestaat in ieder geval uit 4 voorgerechten, 1 hoofdgerecht en 1 nagerecht. Weet dat ze zoveel mogelijk rekening houden met dieetwensen en eventuele allergieën. Een impressie van de gerechten die ze eerder creëerden levert een mondwateropwekkend lijstje op zeekreeft, ganzenleverpaté, Black Angus, Weerribbenree. De omgeving en de résidence Kaatje bij de Sluis wordt omringd door een prachtige omgeving niet alleen van het pittoreske oudHollandse Blokzijl, maar ook bijvoorbeeld Giethoorn en de Weerribben dat in 2004 is uitgeroepen tot mooiste plekje van Nederland. Reis naar het gezellige Blokzijl en laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen die Kaatje zorgvuldig voor je ontwikkeld en ontdekt heeft. Kom je met z’n tweetjes? Trakteer jezelf na een sterrendiner op een al even stijlvol verblijf bij Kaatjes Résidence. Het charmante pand waarin het luxe hotel gevestigd is, stamt uit 1860 en ademt grandeur. De opzet is echter kleinschalig, wat het verblijf een bijzonder persoonlijk en huiselijk karakter geeft. De zeven luxe kamers en het appartement zijn smaakvol en comfortabel ingericht. Wat anderen schreven… Hotel Kaatjes Résidence krijgt een keurige 7,5 op ZOOVER.nl. Mijn man en ik hadden een arrangement geboekt van een 6 gangen diner met overnachting. Het was echt fantastisch. Het mooie, knusse hotel is een villa met een gezellige, Riviera Maison uitstraling. Het was heerlijk om even in de huiskamer te genieten met een krantje en een kop koffie. Het diner s’avonds was uit de kunst. Alles was met uiterste zorg bereid en opgediend. We hadden een half wijnarrangement genomen. Zo konden we, zonder dat de hoeveelheid een probleem zou worden, toch van alle wijnen genieten. De bediening was kundig en uiterst vriendelijk. De hotelkamer was ruim en gezellig ingericht en de bedden heel goed. Het ontbijt was heerlijk met alle streekproducten en verse, warme broodjes. Kortom, het was jammer om maar 1 overnachting te doen. Dit smaakte in alle opzichten naar meer Ook dank aan het vriendelijke personeel. E. van Wijnen, ZOOVER.nl Hotel gelegen in een statig oud pand. Heeft 7 kamers, waarvan 3 op de b.g.g. en 4 op de eerste verdieping geen lift. Wij verbleven in kamer 14. Een ruime kamer met fraai uitzicht over het water aan de ene kant en aan de andere kant uitzicht over het plaatsje en de sluis en het bijbehorende restaurant; Kaatje bij de Sluis. Kingsize bed, TV, gratis WiFi, apart toilet, grote badkamer met aparte douche en 2persoons ligbad. Goed schoongehouden. Jammer alleen dat het bubbelbad gedeelte niet meer werkte S’ochtends wordt er beneden een biologisch ontbijt geserveerd. Kleinschalig maar van goede kwaliteit. Enig minpuntje dat je s’avonds niets kunt drinken in het hotel. Super vriendelijk personeel Ka1979, ZOOVER.nl