Geen nieuwe meldingen

Kameryck Ryckelijk Genieten

Tot 55% korting.
42 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Op een kleine baan leg je korte afstanden af zodat je goed het plezier en de essentie van golfen kan ervaren, incl. koffie/thee & friandises

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 9,75 voor een Pitch & Putt-arrangement voor 1 persoon (waarde € 19,50)
  • € 18,75 voor een Pitch & Putt-arrangement voor 2 personen (waarde € 39)
  • € 34,75 voor een Pitch & Putt-arrangement voor 4 personen (waarde € 78)

Pitch & Putt-golf is niet alleen voor de beginnende maar ook voor de gevorderde golfer uitstekend geschikt. Op deze korte banen kan je je korte spel verbeteren en bovendien je niet-golfende vrienden laten kennismaken met de golfsport. Voordat je echter aan de 9 kleine holes begint, sla je eerst je slag met koffie, thee en ‘Ryckelijk Lekkers’, een assortiment aan zoetigheden, om zo alvast lekker te acclimatiseren met het ontspannen golfleven.

Let wel dat je de baan alleen mag betreden met ‘platte’ schoenen: schoenen met profielzolen, hakken of noppen zijn niet welkom op het groene gras.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 november 2017 op alle dagen van de week met beperkte beschikbaarheid in het weekend.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 034 840 0771 óf online op kameryck.nl/groupon/, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kameryck Ryckelijk Genieten

Kameryck is gelegen tussen Utrecht en Amsterdam in het Groene Hart bij Woerden/Breukelen. Sinds juni 2007 is deze plek geopend voor het golfspelende en genietende publiek, dat zich zeker zal vermaken op het meer dan 10 hectare grote park. Golfen doe je hier op een Pitch & Putt-baan, waarin je korte holes speelt om zo je behendigheid en vernuft te testen. In het restaurant of op het terras geniet je van een lunch of diner, met gerechten die zo veel mogelijk biologisch zijn en rechtstreeks uit het Groene Hart komen. Ook voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten is Kameryck te boeken. Kortom: het personeel van Kameryck wil je 'Ryckelijk' laten genieten.

Kameryck Ryckelijk Genieten

Sport, Golf, Sport of buitenactiviteit