sluit
TTD Launch

Bob line

Vreeswijkstraat 228, Den Haag

Kappersbehandeling naar keuze voor dames en heren bij Bob-Line aan het Zuiderpark in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

De schaar erin: gun jezelf een frisse coupe met een knipbeurt en/of laat je uitgroei bijwerken bij deze salon in de Hofstad.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Kappersbehandeling naar keuze
 • In een sfeervolle salon aan het Zuiderpark
 • Heren kunnen terecht voor wassen, knippen en de coupe afmaken met gel, wax of haarlak
 • Dames voor een frisse knipbeurt, het bijwerken van uitgroei of een combinatie van de twee
 • Ook bij de dames wordt de behandeling naar keuze afgetopt met gel, wax of haarlak
 • Zij kiezen uit de volgende opties:
  • Wassen, knippen en drogen
  • Uitgroei verven (tot 3 cm) voor haar tot de schouders
  • Uitgroei verven (tot 3 cm) voor haar tot de schouders + wassen, knippen en drogen

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Minimaal 48 uur van tevoren reserveren. Niet geldig op feestdagen. Verplicht online of telefonisch reserveren op 070 367 2287. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bij verven geldt een toeslag van € 7,50 voor haar langer dan de schouders. Voor een uitgroei van meer dan 3 cm geldt ook een toeslag, afhankelijk van de uitgroei en de dikte van het haar (maximaal € 50). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Bob-Line

Bob en zijn team leveren dagelijks vakmanschap en een gemoedelijke sfeer voor het hele gezin in deze knusse salon bij het Zuiderpark in Den Haag die al meer dan 15 jaar bestaat. Niet alleen ben je bij Bob-Line welkom zonder afspraak, de speelhoek voor de kids en de ruime leren bank waar je op neerploft met een magazine dragen ook zeker bij aan dat onvervalste thuisgevoel. Je kan er terecht voor knipbeurten, een fris (nieuw) kleurtje in je haar en keratine-behandelingen. En omdat Bob het belangrijk vindt dat zijn klanten er altijd tip-top bij lopen, biedt hij ook abonnementen waarmee je voor een vast maandbedrag onbeperkt je haar kan laten knippen, verven of knippen én verven.