Geen nieuwe meldingen

1 of 2 katoenen tops voor vrouwen

Katoenen top

160+ gekocht
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze casual, katoenen top is perfect voor elke dagelijkse outfit en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Product-details

  • Korte mouwen
  • V-hals met knopen
  • Losse pasvorm
  • Samenstelling: 95% katoen, 5% polyester
  • Beschikbare kleuren: zwart, blauw, wit, groen, rood
  • Beschikbare maten: S-XL

Maattabel:

maat taille (cm)
S 90-94
M 96-100
L 68
XL 69

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.