Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1 of 2 magische ijskrabbers voor autoruiten

Magische ijskrabber

250+ gekocht
€ 14,95
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Met een praktisch en gemakkelijk te gebruiken ontwerp, kan deze ijskrabber twee keer zo snel werken als traditionele krabbers.

Product-details

  • Circulaire beweging om het ijs te verwijderen zonder veel druk te gebruiken
  • Spikes kunnen worden gebruikt voor zwaar ijs en sneeuw
  • Comfortabel in de hand dankzij het kegelvormige ontwerp
  • Materiaal: kunststof
  • Diameter: 14 cm
  • Kleur: zwart

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.