Geen nieuwe meldingen

Kentekenwassen

Kentekenwassen

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ga 1, 3 of 6 maanden lang grenzeloos shinen met die bolide van je dankzij onbeperkt autowassen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 12,50 voor 1 maand onbeperkt autowassen (waarde € 25)
  • € 37,50 voor 3 maanden onbeperkt autowassen (waarde € 75)
  • € 74,50 voor 6 maanden onbeperkt autowassen (waarde € 150)

Onbeperkt autowassen kan op de volgende locaties:

BP Maarssenbroek
Floraweg 2
3608 BW Maarssen

BP Cartesiusweg Utrecht
Cartesiusweg 140
3534 BD Utrecht

Tango Rivium Noord - Go Café
Abram van Rijckevorselweg 7
2909 LB Capelle aan den IJssel

Zo werkt autowassen via Kentekenwassen:

  • Ga naar de website van Kentekenwassen en klik op de “Schrijf-je-nu-in-button”.
  • Maak een account aan met gebruik van het e-mailadres van je Groupon-account.
  • Bij aankomst bij de wasstraat wordt automatisch je kenteken gescand.
  • Het best beschikbare programma van die locatie staat al voor je klaar en start automatisch bij het inrijden van de carwash.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk t/m 31 augustus 2019 in voor onbeperkt autowassen. Na inwisseling mag je 1, 3 of 6 maanden onbeperkt autowassen bij Kentekenwassen op alle dagen van de week (ook op feestdagen). Onbeperkt autowassen is geldig voor één kenteken.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Registreren: je ontvangt je groupon via e-mail, wissel deze uiterlijk 31 augustus 2019 in voor onbeperkt autowassen. Registreren doe je op www.kentekenwassen.nl/groupon-actie met gebruik van het e-mailadres van je Groupon account, de groupon-code en het kenteken. Bij registratie wordt ter verificatie € 0,01 in rekening gebracht. Kies vervolgens je waslocatie. Kies je voor een BP-locatie dan kan je bij zowel BP Maarssenbroek als bij BP Cartesiusweg Utrecht terecht. Kies je voor Tango Rivium Noord dan kan je alleen bij die locatie terecht.
Meer info: niet geldig voor auto's met blauw kenteken. Niet geldig i.c.m. andere acties. Let op: je meldt je aan voor een doorlopend abonnement. Het abonnement gaat in vanaf het moment van registratie en is tijdens de Groupon-periode al opzegbaar voor afloop van het Groupon-abonnement. Maar wil je nog langer genieten van de service van Kentekenwassen, dan is het abonnement na de Groupon-periode maandelijks opzegbaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kentekenwassen

Je mag er wel vanuit gaan maar toch: kentekenwassen is meer dan je kenteken wassen. Véél meer zelfs. Het betekent ook gemak voor de bestuurder. De wasbeurt van je vierwieler verloopt namelijk zonder muntjes of codes, automaten of wachtrijen. Zo werkt het: je registreert éénmalig je kenteken en kiest je waslocatie. Op het moment dat je de door jou gekozen carwash inrijdt registreert een speciale camera razendsnel jouw in het systeem ingevoerde kenteken. En voilà - je kar wordt automatisch gepamperd met een luxe boen-behandeling. Je hoeft er niet eens voor uit te stappen of je raam te openen om op een knop te drukken. Zelfs afrekenen is overbodig, dat gaat via jouw account. Het was nog nooit zo makkelijk om een glansrol op de weg te spelen.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.