Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3 magnetische autostandaards voor je smartphone van Kequ.

Magnetisch autostandaard

220+ gekocht
€ 22,05
€ 6,29
71% korting
Meer dan 10 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Met deze Kequ magnetische houder kunnen smartphones aan het ventilatierooster worden bevestigd voor handig en gemakkelijk gebruik

Product-details

  • Bestaande uit 4 krachtige neodymiummagneten en een aluminiumlegering
  • Verstelbare kop: 360 graden rotatie
  • Krachtige magneten zorgen voor de beveiliging van de telefoon
  • Eenvoudige installatie
  • Compact en discreet
  • Kleur: zwart, zilverkleurig en goudgeel

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.