Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3 kettingen met peervormige hanger van Ah! Jewellery met Swarovski®-kristallen

Ketting van Ah! Jewellery met Swarovski®-kristallen

Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze kettingen van Ah! Jewellery zijn ontworpen om stijl toe te voegen aan elke outfit.

Product-details

  • Versierd met Swarovski®-kristallen
  • Diameter kristal: 16 mm
  • Lengte ketting: 45 cm
  • Type ketting: schakel
  • Geschenkdoosje met merk
  • Gemaakt van 925 sterling zilver
  • Beschikbare kleuren: oudroze, zwart, zee, noorderlicht, tanzaniet, lichtroze, scharlaken, zilver, smaragd, blauw, amethist en paradijs

Deal-Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.