Geen nieuwe meldingen

KFB Verhuizingen

8, 12 of 16 manuren verhuizen inclusief transport bij KFB Verhuizingen

Tot 85% korting.
90+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Veilige en snelle verhuizing door twee ervaren verhuizers incl. transport in een auto met 20 m³ inhoud, je kan een grotere auto bij boeken.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor 8 manuren verhuizen met transport (twee verhuizers) (waarde € 1.245)
  • € 299 voor 12 manuren verhuizen met transport (twee verhuizers) (waarde € 1.975)
  • € 399 voor 16 manuren verhuizen met transport (twee verhuizers) (waarde € 2.795)

Er komen twee verhuizers en het aantal manuren is voor twee verhuizers (als je dus de eerste optie van 8 manuren kiest, dan komen twee verhuizers 4 uur verhuizen). Ze (de)monteren (behalve alle elektravoorzieningen zoals lampen), vervoeren, sluiten en laden in en uit. De verhuizing is inclusief transport in een auto met 20 m³ inhoud. Je kan een grotere auto bij boeken van 26 m³ of 34 m³.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon, per adres te gebruiken.
Reserveren: verplicht twee weken van tevoren op 0683 595 606 of op 0640 738 655 o.v.v. Groupon - reserveer op tijd i.v.m. de planning van KFB Verhuizingen.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Bijkomende kosten: eventuele parkeerkosten.
Toeslagen: op zaterdag geldt een toeslag van 20%. Voor werkzaamheden op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 50% (betalen via een factuur of eventueel contant (bonnetje achteraf) in overleg met verhuizer (de toeslagen worden berekend bovenop de prijs van Groupon, niet op het normale uurtarief).
Meer info: de tijd gaat in op het moment van vertrekken van startlocatie. Voor overuren geldt een toeslag van € 50 per man per uur. Huur van een verhuislift is mogelijk voor € 49,95 per uur. Verhuisdozen te huur voor € 3 per door waarvan € 1 borg. Grotere auto is bij te boeken: 26 m3 voor € 75, 34 m3 voor € 149. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over KFB Verhuizingen

"De verhuizers van KFB Verhuizingen in Enschede zijn hardwerkende en gezellige jongens", zo geeft Marsha aan in haar review op de website van KFB. Het bedrijf kan daarbij bogen op een jarenlange ervaring dus je inboedel gaat niet alleen snel en gezellig maar ook veilig van A naar B.

KFB Verhuizingen

Plaatselijke dienst, Verhuizers, Aannemer, Verhuizer