sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

KHE WELLNESS

Guldengaarde 8B, Den Bosch

Massage naar keuze van 60 minuten bij KHE Wellness in Den Bosch

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code GENIET. Ends 29-9.
Code toepassen

In een Notendop

Je hebt keuze uit 4 opties: langzame en diepe spa massage, gerichte voetreflexmassage en relaxte ontspanningsmassage of hot stone massage.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
M
Marijke
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 18, 2022
Heerlijke massage hartstikke bedankt :)
O
Ouiam
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
december 3, 2021
Ik had lastminute gereserveerd waardoor er een misverstand was ontstaan over de soort behandeling die ik zou krijgen. Hierdoor liep het wat uit, maar het is wel goed opgelost. Bedankt voor de flexibiliteit.
antwoordde
Bekijk reactie +
L
Laura
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 14, 2021
Heerlijk massage!
antwoordde
Bekijk reactie +

Over deze deal

 • Massage naar keuze van 60 minuten

 • Ga voor me-time of us-time op de massagetafel

 • Je hebt keuze uit 4 ontspannende behandelingen:

  • Spa massage - een langzame en diepe massage om de bloedomloop te stimuleren en spanning in huid, bindweefsel en spieren los te maken
  • Voetreflexmassage - reflexen in de voeten worden gestimuleerd om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken, zoals ontspanning en balans
  • Ontspanningsmassage - met knedende bewegingen wordt spanning in het lichaam los gemasseerd, met als doel niet alleen het lichaam, maar ook de geest in ontspannende staat te brengen
  • Hot stone massage - warme stenen worden op het lichaam geplaats om op een natuurlijke manier het lichaam te stimuleren om afvalstoffen af te voeren en diepe ontspanning te realiseren

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Minimaal 48 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 0621 663 573 via WhatsApp. Niet geldig op feestdagen. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren ongeacht de reden, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over KHE Wellness

KHE Wellness in Den Bosch is naar eigen zeggen een wereld van pure ontspanning van lichaam en geest. In deze ontspannende wellness-wereld kan je o.a. terecht voor shiatsu massages, reiki, voetreflexmassages, aromatherapie, cupping massages en bodywraps. En buiten de massagetafel kan je vet laten bevriezen met cryolipolyse en je figuur laten corrigeren met EMS Sculpting. De massagetherapeuten en huidspecialisten van KHE Wellness steken zeven dagen per week hun handen uit de mouwen om jou lekker in je vel te laten zitten.