Geen nieuwe meldingen

KickboxingFearless

2 locaties

5 tot 15 keer cardio kickboxing bij Kickboxing Fearless

Kies optie

In een Notendop

Cardio kickboxing is een combinatie van kickboksen en conditie, waarbij je o.a. kennismaakt met enkele basistechnieken van het kickboksen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor een rittenkaart voor 5 keer ladies only cardio kickboxing (waarde € 31,50)
  • € 27,99 voor een rittenkaart voor 10 keer ladies only cardio kickboxing (waarde € 63)
  • € 39,99 voor een rittenkaart voor 15 keer ladies only cardio kickboxing (waarde € 94,50)

De naam zegt het al: cardio kickboxing is een combinatie van kickboksen en cardio. Tijdens de lessen leer je verschillende basistechnieken zoals diverse stoten, trappen en kniebewegingen. Door een mix van krachtoefeningen wordt daarnaast je conditie getraind. De intensiteit van de trainingen zorgt ervoor dat je goed zweet, waardoor je ook vet verbrandt. Of je nu een sportieve achtergrond hebt, of helemaal niet beschikt over een ijzersterke conditie, de trainingen zijn geschikt voor de meeste personen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdagavond en vrijdagochtend in Wassenaar en maandagochtend en donderdagavond in Lelystad.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht voor de eerste les minimaal 12 uur van tevoren online op reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info:lessen moeten wekelijks gevolgd worden. Neem je afgedrukte groupon mee. Vanaf 5 personen gaat een les door. Niet geldig voor (ex-)leden van Fearless. Niet geldig i.c.m. andere acties. In Wassenaar kan je lessen volgen op dinsdag van 20.30 tot 21.30 en op vrijdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. In Lelystad kan je lessen volgen op maandagochtend van 11.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kickboxing Fearless

Bij Kickboxing Fearless kan je op twee locaties terecht voor kickbokslessen: in Wassenaar in een oude kerk die is omgebouwd tot boksschool en in Lelystad in een voormalige tennishal. De lessen worden gegeven door twee ervaren professionals: eigenaar Dave Davis (in Wassenaar) en zijn zoon Rudienne Davis (in Lelystad). Zij hebben al verschillende nationale en internationale professionele vechters begeleid.