Geen nieuwe meldingen

Kids Marina

Tot 40% korting.
Kies optie

In een Notendop

Sta aan het roer van een kinderbootje die je zelf mag besturen en voel je een echte kapitein in een ervaring van 20 minuten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De was doen, uitleggen hoe je een smartphone bedient en een miniatuurboot besturen kan je soms het beste aan kinderen overlaten. De kleinste kapitein staat aan het roer bij Kids Marina.

Kies uit twee opties

  • € 8,99 voor varen met 1 bootje voor max. 3 kinderen en 1 volwassene (waarde € 15)
  • € 17,99 voor varen met 2 bootjes voor max. 6 kinderen en 2 volwassenen (waarde € 30)

Let op: er moet altijd één volwassene mee in elk bootje.

In een ervaring van 20 minuten, inclusief schepen en ontschepen, stap je aan boord van een kinderbootje om zo het water van de Leuvehaven te verkennen. Na een uitleg van 5 minuten mag je zelf aan het roer staan van een miniatuur-politieboot, -vrachtschip, -wateraxi of een van de andere modellen. De bootjes worden aangedreven voor elektromotoren en zijn geschikt voor maximaal 4 passagiers. Zo kan je je vriendjes meenemen of bijvoorbeeld je ouders of opa en oma.

Moet je weten

Deal-voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 27 oktober 2019 op zaterdag en zondag van 11.00 - 13.00 uur, vanaf 8 mei ook geldig op woensdag van 13.00 - 18.00 uur en in vakanties op alle dagen van de week geldig van 11.00 - 13.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Let op: er moet altijd een volwassene mee in elk bootje. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kids Marina

Kids Marina zit aan het water van de Leuvehaven. In het hart van Rotterdam dus. Kinderen kunnen de modelbootjes zelf eenvoudig besturen. Het varen is naast leuk ook nog eens leerzaam, want de kids krijgen inzicht in hoe een haven werkt en wat voor vaartuigen daar te vinden zijn. Leuk als feestje of om te combineren met een maritiem dagje Rotterdam. Ook fijn: in de vakantieperiodes kan je de hele week varen.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.