Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Kidsclub PiP

2 locaties

Kinderfeestje in thema naar keuze voor 8 - 12 kinderen bij Kidsclub PiP

Kies optie

In een Notendop

Een stoet met princessen, een juwelenfeest of bijvoorbeeld een piratenpartijtje inclusief poffertjes en onbeperkt limonade.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 59,99 voor een kinderfeestje in thema naar keuze voor 8 kinderen (waarde € 120)
  • € 74,99 voor een kinderfeestje in thema naar keuze voor 10 kinderen (waarde € 150)
  • € 89,99 voor een kinderfeestje in thema naar keuze voor 12 kinderen (waarde € 180)

Een kinderfeestje is het hoogtepunt van het jaar. Maar eerlijk is eerlijk, het is wel hard werken. Zo’n feestje overlaten aan professionals is daarom al gauw een, eh, feestje. De entertainmentexperts van Kidsclub PiP weten wat ze doen en doen wat ze beloven. Het enige wat jij hoeft te doen is een thema kiezen of ze een thema aanreiken en zij doen de rest. Een PiP-feestje duurt een uur of 2,5 en je kan sowieso kiezen uit deze thema’s:

  • Piraten
  • Star Wars
  • Sport
  • Cars
  • Disco
  • Make-up/Spa
  • Beautyparty

Mocht jij of je zoon/dochter nou een ander soort feestje in gedachten hebben, overleg het even met de PiP-ers. Dikke kans dat zij het voor elkaar krijgen. Het themafeestje is inclusief poffertjes en onbeperkt limonade. Er zijn ook fijne extra’s waarmee je party is uit te breiden - daarvoor betaal je ook wel wat extra, maar ze verhogen de feestvreugde serieus (nou ja, serieus wordt het er niet van, maar je begrijpt wat we bedoelen). Denk aan taart, uitnodigingen, traktaties, digitaal fotoboek, locatie op aanvraag en een special guest, bijvoorbeeld een popster of animatiefiguur. Als ouder wil je natuurlijk niks missen van je kleine die plezier heeft, dus blijf je gewoon in de buurt, geen probleem.

Kidsclub PiP

Bij Kidsclub PiP doen ze vrijwel alles om het kids naar hun zin te maken en tegelijkertijd zorg te dragen voor kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit. Ze organiseren veel verschillende activiteiten voor kinderen, vanaf baby’s tot tieners met natuurlijk de aanwezige mama’s en papa’s en opa’s en oma’s. Zo organiseren ze workshops (kookclub, knutselclub, sport, dans, teenlounge, cursus zelfvertrouwen, natuurclub ), Mama & Baby Pilates en kinderyoga, huiswerkbegeleiding en beurzen en evenementen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop, van maandag t/m zaterdag, op zaterdag is alleen vestiging MFC Antares geopend.
Reserveren: verplicht 7 dagen van tevoren telefonisch op 0346 831700, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 72 uur van tevoren.
Meer info: geldig voor de vestigingen Villa Blanca en MFC Antares Leusden. De deal is geldig voor kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar. Voor elk extra kind geldt een meerprijs van € 15 te voldoen bij Kidsclub PiP. Feestjes zijn naar keus uit te breiden met: taart op maat, uitnodigingen en traktaties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kidsclub PiP