Geen nieuwe meldingen

Amstel 1, Amsterdam

Rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival met KINboat Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Kijk je ogen uit tijdens Amsterdam Light Festival en zie de kunstwerken op en langs de grachten comfortabel onder een dekentje vanaf de boot

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
T
Tim
2 beoordelingen1 beoordelingen
juli 6, 2019
Boottochtje was prima, wel veel mensen in het bootje. De randen en vooral de voorkant (door de bar) waren echter aan de hoge kant waardoor we minder van de omgeving zagen dan we wilde

Over deze deal

KINboat Amsterdam is official partner van Amsterdam Light Festival Official partner ALF-badge
  • Rondvaart van 75 min. tijdens Amsterdam Light Festival
  • Inclusief alwetende gids, een gezellig welkomstdrankje en een warm dekentje
  • Voor 1, 2, 4, 6 of 12 personen
  • Reserveren kan tijdens het Light Festival van 28 november 2019 t/m 5 januari 2020
  • De sloepen vertrekken dagelijks van 17.00 - 21.30 uur
  • Het anker wordt gelicht bij de Stopera - Amstel 1

Amsterdam Light Festival

De historische binnenstad van Amsterdam is tijdens de donkere wintermaanden het sfeervolle decor voor dit internationale lichtkunstfestival. Van 28 november 2019 t/m 19 januari 2020 brengen kunstenaars, architecten en ontwerpers van over de hele wereld hun speciaal voor Amsterdam gecreëerde werk tot leven tijdens het festival.

Langs een speciale vaarroute door de Amstel en de grachten zijn 25 kunstwerken en installaties geplaatst, zodat bezoekers de kans krijgen om de sprankelende hoofdstad en de monumentale lichtkunst ontspannen vanaf het water te ervaren. Vanuit het thema “Disrupt!” belicht deze 8e ALF-editie de omgeving van de stad Amsterdam om de hoofdstad en zijn bewoners en bezoekers te ondervragen, te beproeven en wakker te schudden.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf 28 november 2019 t/m 5 januari 2020 op alle dagen van de week (m.u.v. 25, 26 en 31 december 2019).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren online via https://kinboat.com/tours/amsterdam-light-festival/ met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: opstapplek: Stopera (adres: Amstel 1). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over KINboat Amsterdam

Met KINboat vaar je op een stijlvolle manier door de grachten van Amsterdam. Ze beschikken over diverse soorten sloepen en daarom zijn er mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen. De arrangementen variëren van drankjes tot hele maaltijden aan boord. Bij KINboat staat het personeel altijd open voor speciale wensen, zodat de boottocht voor iedere gelegenheid een waar uitje wordt. Zij leveren graag maatwerk, kwaliteit en service. Om ook de natuur tegemoet te komen, zijn alle boten elektrisch en groen.