Geen nieuwe meldingen

King Carwash

Turbinestraat 7, Amsterdam

Handmatige wasbeurt en wax-behandeling voor de buitenkant van je auto bij King Carwash

Kies optie

In een Notendop

Een vorstelijk blinkende auto, behandeld met speciale glansshampoo en wax.

Over deze deal

Op het moment dat je geen gewonnen weddenschappen meer hebt staan voor een autowasbeurt, moet je het over een andere boeg gooien. Wedden dat hij schoon is, na een wasbeurt en waxbehandeling bij King Carwash?

€ 19,99 voor een autowasbeurt en waxbehandeling bij King Carwash (waarde € 100,50)

De uitgebreide beurt begint met een algemene schoonmaak en voorwas. Daarna wordt je auto behandeld met een glansshampoo, die gebruikt wordt om je auto te laten glimmen en te beschermen dankzij een speciale laag die achter blijft. Vervolgens worden je velgen gereinigd en helemaal aan het eind is het tijd voor de waxbeurt met teflon wax die zorgt voor een langdurige bescherming van je lak. Alles wordt met de hand gedaan, waardoor het resultaat piekfijn is en je minder kans hebt op krasjes. De totale wasbeurt duurt ongeveer anderhalf uur, maar je kan in de tussentijd in de wachtruimte plaatsnemen waar je internet en televisie tot je beschikking hebt. Je hebt ook de mogelijkheid om de binnenkant spik en span te laten maken tegen een meerprijs, vraag hierom bij het reserveren.

King Carwash

King Carwash is gespecialiseerd in het handmatig wassen en schoonmaken van je auto. Ze bieden 5 verschillende wasprogramma’s aan, 3 voor regulier onderhoud en 2 exclusieve programma’s. Alle behandelingen staan garant voor een schoon resultaat.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch van maandag t/m vrijdag op 020 681 7999, o.v.v. Groupon.
Meer info: de behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over King Carwash