Klimcursus voor iedereen vanaf 5 jaar, naar keuze incl. K2-klimbewijs bij Klimhal Amsterdam

Resterende tijd beperkt!
Tot 59% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Kies uit 4 opties

  • € 34,99 voor een Kindercursus van 5 lessen (waarde € 82,50)
  • € 39,99 voor een Beginnerscursus met klimdiploma K2 (waarde € 85)
  • € 39,99 voor een Bouldercursus (waarde € 85)

  • € 69,99 voor een Beginnerscursus met klimdiploma K2 + een Bouldercursus (waarde € 170)

Kies jouw klimcursus uit onderstaande opties of ga voor een combinatie. Na elke les mag je vrij klimmen, om je nieuwe skills meteen in de praktijk te brengen en verder te oefenen.

Kindercursus

Voor de kinderen is er een speciale Kindercursus van vijf opeenvolgende lessen van ongeveer 1,5 uur (afhankelijk van de grootte van de groep), waarbij de kids zijn verdeeld over drie leeftijdscategorieën: 5 tot 8 jaar, 8 tot 12 jaar en 12 tot 16 jaar. De eerste les wordt feestelijk afgesloten met een klautertocht door de grot, over de touwbanen en een abseil van 14 meter hoogte.

Beginnerscursus met klimdiploma K2

Ga voor een echte cliffhanger en leer zonder stoeltjeslift in vier lessen van twee uur de top van de 21 meter hoge klimmuur te bereiken. Veilig gezekerd in de gordel krijg je van een instructeur uitgebreid uitleg over hoe je het handigst en veiligst langs de hand- en voetgrepen omhoog klimt. Na de tweede les mag je aansluitend vrij klimmen en als je alle vier de lessen volgt, ontvang je het klimdiploma K2 van de Branchevereniging Klimsport. Met dat diploma op zak mag je ook in andere klimhallen klimmen, zonder toezicht. Heb je je klimdiploma K2 gehaald en schaf je vervolgens je set klimmaterialen bij de Klimhal Amsterdam-shop aan dan krijg je daar gratis een maandabonnement bij zodat je je nieuwe skills volop verder kan tonen.

Bouldercursus

Daarnaast kan je een Bouldercursus van vier lessen van twee uur doen. Dit is een jonge tak van de klimsport waarmee op lage hoogte korte afstanden worden geklommen zonder gordel en touw. Deze cursus is met name geschikt om de klimtechnieken te leren: indraaien, balans, goed staan op je voeten, tactisch klimmen, etc.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf moment van aankoop t/m 21 december 2018 op cursusdagen. Voor meer informatie over de cursusdagen: http://www.klimhalamsterdam.nl/de-klimhal/openingstijden/, o.v.v. Groupon.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: voor de kinderlessen verplicht via e-mail op info@klimhalamsterdam.nl, o.v.v. Groupon. Vermeld bij het reserveren voor kinderen de leeftijd i.v.m. indeling bij een van de drie leeftijdscategorieën van de Kindercursus (5-8, 8-12 of 12-16 jaar). Andere cursussen aanmelden via: https://www.klimhalamsterdam.nl/volwassenen-kennismaken-met-klimmen-en-boulderen/beginnerscursus-klimmen/
Annuleren: aan het verzetten van de cursus of een les zijn kosten verbonden à € 23.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Inclusief materiaalhuur, maar exclusief huur van klimschoenen, deze kan je huren voor € 4 per persoon per les. Klimmen met indoor-sportschoenen is ook toegestaan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Klimhal Amsterdam


Klimhal Amsterdam is de uitdagende plek voor beginnende en gevorderde klimmers, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over vele faciliteiten en deskundige begeleiding en is goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (NS-station Amsterdam Sloterdijk). De Klimhal heeft een klimmuur van 21 meter hoog, 400 boulders, 300 routes - zowel binnen als buiten - en een sfeervolle bar.

Klimhal Amsterdam

Sport, Klimmen, Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.