Geen nieuwe meldingen

Klimhal Amsterdam

Klimhal Amsterdam

Tot 63% korting.
Kies optie

In een Notendop

Klim zelf tot wel 21 meter hoogte met een Beginnerscursus, Bouldercursus of Kindercursus en bepaal of je ook je klimbewijs K2 wil halen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 34,99 voor een klimcursus van 5 lessen voor kinderen (waarde € 82,50)
  • € 39,99 voor een beginnerscursus met K2-klimbewijs (waarde € 95)
  • € 39,99 voor een bouldercursus (waarde € 95)
  • € 69,99 voor een beginnerscursus met K2-klimbewijs + bouldercursus (waarde € 190)

Kies jouw klimcursus uit onderstaande opties of ga voor een combinatie. Na elke les mag je vrij klimmen, om je nieuwe skills meteen in de praktijk te brengen en verder te oefenen.

Kindercursus

Voor de kinderen is er een speciale Kindercursus van vijf opeenvolgende lessen van ongeveer 1,5 uur (afhankelijk van de grootte van de groep), waarbij de kids zijn verdeeld over drie leeftijdscategorieën: 5 tot 8 jaar, 8 tot 12 jaar en 12 tot 16 jaar. De eerste les wordt feestelijk afgesloten met een klautertocht door de grot, over de touwbanen en een abseil van 14 meter hoogte.

Beginnerscursus met klimdiploma K2

Ga voor een echte cliffhanger en leer zonder stoeltjeslift in vier lessen van twee uur de top van de 21 meter hoge klimmuur te bereiken. Veilig gezekerd in de gordel krijg je van een instructeur uitgebreid uitleg over hoe je het handigst en veiligst langs de hand- en voetgrepen omhoog klimt. Na de tweede les mag je aansluitend vrij klimmen en als je alle vier de lessen volgt, ontvang je het klimdiploma K2 van de Branchevereniging Klimsport. Met dat diploma op zak mag je ook in andere klimhallen zonder toezicht klimmen. Heb je je klimdiploma K2 gehaald en schaf je vervolgens je set klimmaterialen bij de Klimhal Amsterdam-shop aan dan krijg je daar gratis een maandabonnement bij zodat je je nieuwe skills volop verder kan ontwikkelen.

Bouldercursus

Daarnaast kan je een Bouldercursus van vier lessen van twee uur doen. Dit is een jonge tak van de klimsport waarmee op lage hoogte korte afstanden worden geklommen zonder gordel en touw. Deze cursus is met name geschikt om de klimtechnieken te leren: indraaien, balans, goed staan op je voeten, tactisch klimmen en verschillende passen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 20 december 2019 op cursusdagen. Voor meer informatie over de cursusdagen: http://www.klimhalamsterdam.nl/de-klimhal/openingstijden/.

Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: voor de Kindercursus verplicht via e-mail op info@klimhalamsterdam.nl, o.v.v. Groupon. Vermeld bij het reserveren voor kinderen de leeftijd i.v.m. indeling bij een van de drie leeftijdscategorieën van de Kindercursus (5-8, 8-12 of 12-16 jaar). Andere cursussen aanmelden via: https://www.klimhalamsterdam.nl/volwassenen-kennismaken-met-klimmen-en-boulderen/beginnerscursus-klimmen/
Annuleren: aan het verzetten van de cursus of een les zijn kosten verbonden à € 23.
Meer info: toon je groupon op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe leden. Inclusief materiaalhuur, maar exclusief huur van klimschoenen. Deze kan je huren voor € 4 per persoon. Klimmen met indoor sportschoenen is ook toegestaan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Klimhal Amsterdam

Klimhal Amsterdam is een uitdagende plek voor beginnende en gevorderde klimmers, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over vele faciliteiten en deskundige begeleiding en is goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (9 minuten lopen van NS-station Amsterdam Sloterdijk). De klimhal heeft een klimmuur van 21 meter hoog, zo'n 400 boulders en 300 klimroutes - zowel binnen als buiten - en een sfeervolle bar waar je terecht kan voor een strijdersmaal of overwinningsdrankje.

Klimhal Amsterdam

Sport, Klimmen, Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.