Geen nieuwe meldingen

Tor 2000 zelfklevende klittenband-rondjes

500 klittenband-rondjes

Tot 69% korting.
€ 14,99
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Zelfklevende klittenband-rondjes speciaal ontworpen voor gladde oppervlakken.

Product-details

  • Deze klittenband-rondjes kunnen op de meeste voorwerpen worden bevestigd (inclusief gelamineerd papier, stof, knutsels, enz.)
  • Kan worden toegepast op tijdschriften, posters, schilderijen, plastic flessen, enz.
  • Geschikt voor thuis, slaapkamer, keuken, kantoor, school en werkplaats, etc.
  • 500 zelfklevende rondjes
  • Afmeting: 10 mm
  • Materiaal: nylon en polyester

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 10 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.