sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Klooser

Stadsring 69, Amersfoort

Luxe High Wine voor 2-6 personen bij Klooser in hartje Amersfoort

Kies optie

In een Notendop

Geniet van vier gerechtjes die begeleid worden door drie glazen bijpassende wijn en een alcoholvrije cocktail of een glas mousserende wijn.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reserveren

Druiven zijn net als liedjes op hardcore-feesten: ze hebben veel pit, er moet hard op gestampt worden en ze hebben vaak een diepe volle klank als zij hun consumenten bereiken. Consumeer een luxe High Wine waar muziek in zit bij Klooser.

Kies uit 4 opties

  • € 27,50 voor een luxe High Wine voor 2 personen (waarde € 59)
  • € 41,50 voor een luxe High Wine voor 3 personen (waarde € 88,50)
  • € 54,50 voor een luxe High Wine voor 4 personen (waarde € 118)
  • € 79,50 voor een luxe High Wine voor 6 personen (waarde € 177)

Kies je voor deze High Wine dan krijg je 4 glaasjes rode of witte wijn van 12 cl geserveerd, die elk vergezeld worden door een bijpassend gerechtje van de chef. Met 70 soorten wijn op de kaart zit er altijd wel iets tussen dat aan jouw wensen voldoet. De bijpassende spijzen zijn een verrassing en veranderen per avond, maar verheug je alvast voorzichtig een beetje op vitello tonnato, zalm, gamba’s, steak, lam, risotto en een selectie bijzondere kaasjes of een zoete lekkernij. Zo geniet je niet alleen van je selecte gezelschap, maar ook van enkele verfijnde wijntjes en delicate gerechtjes.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Klooser

Bij Klooser in het stadscentrum van Amersfoort ben je op elk moment van de dag welkom voor een ontbijt, lunch, diner, vergadering of (besloten) feestje. In een moderne inrichting schuif je er op elke dag van de week aan voor kleine koude en warme 'bites' die er te bestellen zijn. Deze worden, onder begeleiding van een chef met ervaring in een Michelinster-restaurant, bereid door leerlingen van de Hotelschool. Op vrijdag tot en met zondag kan je er dineren met een van de speciale diners om het weekend te vieren. Om het feestje helemaal compleet te maken en om vast wat los te komen voor de clubavonden op vrijdag en zaterdag heeft Klooser 70 soorten wijn en meerdere speciaalbieren op de kaart staan. De uitspanning bevindt zich op een steenworpafstand van NS-station Amersfoort, maar mocht je met de auto komen dan is er ook plek genoeg op een van de parkeerplaatsen voor de deur of in parkeergarage "Asch van Wijk" om de hoek.