sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Klooser

Stadsring 69, Amersfoort

Gin Tonic Tasting met hapjes voor 2-10 personen bij Klooser in hartje Amersfoort

Kies optie

In een Notendop

Probeer nu drie verschillende variaties van hét zomerdrankje en krijg er bijpassende hapjes bij.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reserveren

Proosten in je eentje is als alleen op de wipwap, een voetbalwedstrijd spelen zonder tegenstander of een bal overgooien: het is een stuk leuker om het met meer mensen te doen. Roep al je vrienden bijeen en geniet van een Gin Tonic Tasting bij Klooser in Amersfoort.

Kies uit 5 opties

  • € 29,99 voor een Gin Tonic Tasting + hapjes voor 2 personen (waarde € 60)
  • € 44,99 voor een Gin Tonic Tasting + hapjes voor 3 personen (waarde € 90)
  • € 54,99 voor een Gin Tonic Tasting + hapjes voor 4 personen (waarde € 120)
  • € 79,99 voor een Gin Tonics Tasting + hapjes voor 6 personen (waarde € 180)
  • € 119,99 voor een Gin Tonic Tasting + hapjes voor 10 personen (waarde € 300)

Klooser serveert drie verschillende Gin Tonics per persoon tijdens de proeverij. Je krijgt persoonlijke uitleg over de drankjes, die elke ronde complexer van kwaliteit en smaak worden. De hapjes die bij de mixen worden geserveerd versterken de smaken van je Gin Tonic. Welke gerechtjes je krijgt, is een verrassing, maar denk bijv. aan gamba’s op een stokje, zalmrolletjes met kruidenkaas, pittige oude kaasblokjes of een gazpacho met gember.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m zaterdag (m.u.v. 23 juli t/m 14 augustus 2018).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Als iemand niet van Gin Tonics houdt, zal er een alternatief worden geserveerd. Als er behoefte is aan afwisseling kan het personeel een alternatieve cocktail aanbieden. Omdat het om een proeverij gaat worden de Gin Tonics geserveerd in iets kleinere glazen dan je gewend bent, de grootte is ongeveer 75% van een normale Gin Tonic. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Klooser

Bij Klooser in het stadscentrum van Amersfoort ben je op elk moment van de dag welkom voor een ontbijt, lunch, diner, vergadering of (besloten) feestje. In een moderne inrichting schuif je er op elke dag van de week aan voor kleine koude en warme 'bites' die er te bestellen zijn. Deze worden, onder begeleiding van een chef met ervaring in een Michelinster-restaurant, bereid door leerlingen van de Hotelschool. Op vrijdag tot en met zondag kan je er dineren met een van de speciale diners om het weekend te vieren. Om het feestje helemaal compleet te maken en om vast wat los te komen voor de clubavonden op vrijdag en zaterdag heeft Klooser 70 soorten wijn en meerdere speciaalbieren op de kaart staan. De uitspanning bevindt zich op een steenworpafstand van NS-station Amersfoort, maar mocht je met de auto komen dan is er ook plek genoeg op een van de parkeerplaatsen voor de deur of in parkeergarage "Asch van Wijk" om de hoek.