sluit
Het is SALE

Salon La Difference

Vechtstraat 66, Groningen

Knippen van het haar met naar keuze trimmen van de baard en gezichtsbehandeling bij Salon La Difference in Groningen

Kies optie
Promotie eindigt in:1 dag 15:24:20

In een Notendop

Laat jezelf in de watten leggen, je haar wordt gewassen, geknipt, je baard getrimd en je gezicht verzorgd tijdens een gezichtsbehandeling.

Over deze deal

  • Laat je haar in model naar keuze knippen, inclusief wassen
  • Met naar keuze trimmen van de baard
  • Om het af te maken kan je ook een verzorgende gezichtsbehandeling toevoegen
  • Alleen geldig voor mannen

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0657826581. Minimaal 2 uur van tevoren annuleren. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor mannen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 2 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 60 dagen opnieuw gekocht worden. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Salon La Difference

Salon La Difference zit de Herewegbuurt in Groningen en heeft meerdere parkeermogelijkheden voor de deur. Stap binnen en laat jezelf in de watten leggen door de kappers. Naast het in model brengen van je haar, kan je ook je baard laten trimmen. Om het af te maken kan je genieten van een gezichtsbehandeling. Zodat je met een mooie, strakke en verzorgde look de deur weer uit kan lopen.