sluit
Gebruik code BFJULY en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Salon La Difference

Vechtstraat 66, Groningen

Knippen van het haar met naar keuze trimmen van de baard en gezichtsbehandeling bij Salon La Difference in Groningen

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat jezelf in de watten leggen, je haar wordt gewassen, geknipt, je baard getrimd en je gezicht verzorgd tijdens een gezichtsbehandeling.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Glenn
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 5, 2022
Een hele vriendelijke, behulpzame kapper met een oog voor detail, zorgvuldigheid en aandacht. Zeer beleefd, net en nauwkeurig. Ik zal deze zeker aanbevelen.

Over deze deal

  • Laat je haar in model naar keuze knippen, inclusief wassen
  • Met naar keuze trimmen van de baard
  • Om het af te maken kan je ook een verzorgende gezichtsbehandeling toevoegen
  • Alleen geldig voor mannen

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0657826581. Minimaal 2 uur van tevoren annuleren. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor mannen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 2 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 60 dagen opnieuw gekocht worden. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Salon La Difference

Salon La Difference zit de Herewegbuurt in Groningen en heeft meerdere parkeermogelijkheden voor de deur. Stap binnen en laat jezelf in de watten leggen door de kappers. Naast het in model brengen van je haar, kan je ook je baard laten trimmen. Om het af te maken kan je genieten van een gezichtsbehandeling. Zodat je met een mooie, strakke en verzorgde look de deur weer uit kan lopen.