Organizer voor je kofferbak, incl. verzending

Kofferbakorganizer

Kies optie
Verzendkosten: Vrij
Promotie eindigt in:2 dagen 13:31:15

In een Notendop

Deze organizer kan ideaal zijn om autobenodigdheden en benodigdheden bij de hand te houden tijdens autoritten of vakantiereizen.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Dynergy

  • 4 ingebouwde compartimenten
  • 3 compartimenten met klittenband
  • 1 compartiment voor flessen, paraplu’s of items die je snel wilt pakken
  • Verstelbare riemen voor bevestiging aan de hoofdsteunen
  • Voor grote en kleine auto’s
  • Afmetingen: 90 x 12 x 25 cm
  • Materiaal: 600D Oxford-doek

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Producten verkocht door Dynergy. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: info@firstpointdistribution.co.uk. Geregistreerd adres:
Unit 3 Ursula Lapp Estate
Old Oak Lane
NW10 6UD London
GB.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling. De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Go-Dynergy van 29.04.2022.