Geen nieuwe meldingen

Radarweg 230, Amsterdam

Driegangendiner à la carte voor 2-6 personen bij Koffie Academie op Amsterdam Sloterdijk

Kies optie

In een Notendop

Kies eerst een van de voorgerechtjes, verplaats daarna je focus naar het hoofdgerecht en sluit af met één van de vier desserts van de kaart.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als fotografen spelen een chef-koks met chemische reacties, blijven ze ontwikkelen en komt het perfecte resultaat tot uiting in een lichtarme omgeving. Wees gefixeerd op een flitsend driegangendiner bij Koffie Academie.

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor een driegangendiner à la carte voor 2 personen (waarde € 61)
  • € 44,99 voor een driegangendiner à la carte voor 3 personen (waarde € 91,50)
  • € 59,99 voor een driegangendiner à la carte voor 4 personen (waarde € 122)
  • € 89,99 voor een driegangendiner à la carte voor 6 personen (waarde € 183)

Kies eerst één van de ‘to-share’ voorgerechtjes, verplaats daarna je focus naar het hoofdgerecht en sluit af met een van de vier desserts van de kaart. Zo kan het zomaar zijn dat je diner bestaat uit bio-burrata met tomaat en basilicum, gevolgd door Malasian chicken satay om af te sluiten met een klassieke cheesecake.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen geldig bij de Koffie Academie-locatie Amsterdam Sloterdijk. Niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Koffie Academie Sloterdijk

Er gaat vrij weinig boven goede koffie en dan nog het liefst versgebrande, om de dag mee te beginnen, voor tussendoor of om een lekker diner mee af te sluiten. Voor al deze mogelijkheden ben je bij Koffie Academie op NS-Station Sloterdijk aan het smakelijke adres. Je combineert dit zwarte goud al dan niet met een ontbijt, lunch of diner. De kaart van 'K A' is van de categorie "klein, maar fijn" met zo'n negentien gerechtjes. Zo bestel je een chicken satay of burger als avondmaal, snack je lekker wat weg met (vegan) bitterballen en jalapeño cheese poppers, of deel je met je gezelschap zogeheten 2-share gerechtjes als pulled pork taco's, waar je als de kippen bij moet zijn. Daarnaast bieden de 'koffiekenners' Barista Workshops aan waarin jij, alleen of met vrienden, binnen drie uur alle 'ins and outs' van het maken van een stevige espresso leert - branden, zetten, schuimen en opmaken - zodat je de standaard bakjes koffie thuis ook kan verheffen tot kunst.