sluit
Gebruik code LOKAAL25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Koffieproeverij van Gewoon Goede Boon voor 2-6 personen, thuisbezorgd

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Je krijgt drie verschillende smaken koffie met een aromawiel, koffierecepten en -weetjes en info over de geschiedenis bij je thuis bezorgd.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
M
Maaike
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 2 out of 5 stars
december 31, 2020
Bestelling snel binnen. Je verwacht alleen een koffieproeverij als beleving. Wat je ervoor krijgt is 3 zakjes bonen van 250 gram en een online koffiemagazine thuisgestuurd. Er staat hier niet eens informatie over de verschillende soorten koffie in die je hebt gekregen. Veel leuker om verschillende kaartjes/envelopjes te maken met informatie, wat afgedrukt in de doos zit. De koffieproeverij wordt ook verkocht met dat dit meegestuurd xou worden.
antwoordde
Bekijk reactie +

Over deze deal

 • Koffieproeverij thuis van Gewoon Goede Boon
 • Thuisbezorgd
 • Voor 2-6 personen
 • Geniet thuis van een een warme koffieproeverij
 • Het enige wat je nodig hebt is een koffiemaler of bonenmachine
 • Verder wijzen de boontjes in het proeverij-pakket je wel de weg
 • Je krijgt een pakket thuis gestuurd met per 2 personen de volgende inhoud:
  • 3x 250 gram bonen (3 verschillende smaken)
  • Proefnotities met QR-code naar het aromawiel (een handig hulpmiddel om de smaak te herkennen)
  • Info over de geschiedenis van koffie, koffierecepten en koffieweetjes

Deal-Voorwaarden

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Online inwisselen op www.gewoongoedeboon.com/groupon, bekijk de inwiselinstructies op je groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Gewoon Goede Boon

Gewoon Goede Boon is opgericht door een absolute koffieliefhebster. Jolanda was zó lang op zoek naar gewoon een goede boon zonder te veel poespas, dat ze tijdens een kopje koffie de boon doorhakte. En dat veel goede ideeën tijdens een kopje koffie ontstaan is een feit gebleken. Bij Gewoon Goede Boon bestel je koffie-proeverijen voor thuis, om te kijken welke boonsoort het best bij jouw koffie-wensen past. Daar krijg je ook nog eens een stukje geschiedenis en een aromawiel bij om echt even stil te staan bij wat je proeft. En als je jouw favoriet hebt gekozen, kan je een abonnement bestellen waarbij je maandelijks de hoeveelheid bonen opgestuurd krijgt die past bij het aantal kopjes dat je drinkt. Dit abonnement kan je makkelijk aanpassen of pauzeren, zodat je kan genieten van een moment voor jezelf hoe vaak en in welke smaak je ook wil.