Geen nieuwe meldingen

Driehuizerweg 8, Egmond aan de hoef

BBQ tot 8 pers., incl. salades, brood en sauzen bij Kosteluk Fun & Food

Kies optie

In een Notendop

In het normale BBQ-menu zit 5 soorten vlees, 2 soorten salades, brood met aioli en 3 soorten sauzen, en in het kinder BBQ-menu iets minder.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 5 opties

  • € 4,75 voor een kinder BBQ-menu voor 1 kind (waarde € 9)
  • € 9,99 voor een BBQ-menu voor 1 persoon (waarde € 19,95)
  • € 19,99 voor een BBQ-menu voor 2 personen (waarde € 39,90)
  • € 36,99 voor een BBQ-menu voor 4 personen (waarde € 79,80)
  • € 69,99 voor een BBQ-menu voor 8 personen (waarde € 159,60)

In dit sfeervolle restaurant schuif je aan voor een uitgebreide barbecue. Je krijgt in totaal 5 soorten vlees, er zijn 2 soorten salades, er is brood met aioli en er zijn 3 soorten sauzen. Het kinderpakket bevat hetzelfde, maar in plaats van 5 soorten vlees krijg je er 3. Afgezien van het vlees mag je alles onbeperkt eten. Als het mooi weer is kunnen de kinderen buiten ravotten, maar slecht weer moet de pret niet bederven, aangezien ze ook indoor los kunnen gaan in de binnenspeeltuin.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag en alle dagen van de week tijdens de schoolvakanties (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 072 507 0314, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Het kinder BBQ-menu is voor kinderen t/m 10 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kosteluk Fun & Food

Kosteluk Fun & Food is gelegen op recreatiepark de Woudhoeve, tussen Alkmaar en de duinen. Hier vermaakt jong en oud zich kostelijk; jong met een levensgroot schaakspel, een voetbal- en tafeltennistafel en een strandje met verschillende speeltoestellen, oud met een koffie of een wijntje en een borrelplankje op het terras. Jong en oud komen samen door een lekker potje te barbecueën op een eigen tafel in het restaurant of buiten op het terras.