Geen nieuwe meldingen

1 of 2 kras Europa posters, 84 cm x 59 cm

Kras Europa posters

€ 16,37
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze krasbare kaart van Europa is zowel decoratief als leuk, je kunt alle bezochte landen in Europa krassen.

Product-details

Innovatieve Europa kaart poster Bedekt met een laagje gouden folie die open gekrast kan worden Kraslaag toont alle landgronden samen met een selectie van grote steden en steden Onder de kraslaag is een prachtig gestileerde up-to-date en volledig gedetailleerde Europa kaart Onder de kaart staan alle landen met hun vlaggen, samen met een kalender van festivals en bezienswaardigheden

  • De details:

  • Materiaal: gelamineerd, karton, folie
  • Afmetingen: 84 cm x 59 cm (A1)
  • Opgerold in een koker

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.