sluit
Gebruik code KORTING20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht.

Speelhuislaan 149, Breda

8x Bokstraining of 8x kettlebell-training bij Krav Maga by V.L.C.

Kies optie

In een Notendop

Werk op een inspannende manier en toch ontspannen aan vetverbranding, krachttoename, uithoudigsvermogen en mentaal welzijn.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 8x bokstraining of 8x kettlebell-training voor 1 persoon (waarde € 64)
  • € 34,99 voor 8x bokstraining of 8x kettlebell-training voor 2 personen (waarde € 128)

Bokstraining

Op bokszakken worden verschillende bokstechnieken geoefend vanuit de kickbokssport. In duovorm zal je uitgedaagd worden om de verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren. Tussendoor doe je krachtoefeningen met als doel je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen.

Kettlebell-training

Bij Kettlebell-trainingen gaat het om vet verbranden, krachttoename en uithoudingsvermogen. Kettlebell-training kan je overal doen, je werkt aan een goede lichaamshouding en een enorme functionele kracht.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden vanaf het moment van aankoop in, deze is daarna nog 8 weken geldig op vrijdagavond.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht voor de eerste les minimaal een week van tevoren via e-mail op info@kravmaga-vlc.nl.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Lessen moeten wekelijks gevolgd worden, als je ziek bent kan een les worden ingehaald. Alleen geldig op de vestiging in Breda, kijk voor het rooster op www.kravmaga-vlc.nl/kettlebell. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Krav Maga by V.L.C

Bij Krav Maga by V.L.C. (Victor Lens combat systems) kan je op verschillende locaties alles leren over deze defensieve sport. Met vestigingen over de hele wereld kunnen ze je inwijden in de details van Krav Maga. Nou ja, de hele wereld, van Dordrecht tot Breda in Nederland én een vestiging in Bangkok dan. Instructeur Victor Lens legt op een professionele en erg leuke manier alles uit en je kan er ook nog eens mee aan je conditie werken.