Geen nieuwe meldingen

Krav Maga International

Greefstraat 2, Eindhoven

10, 20 of 30 verdedigingslessen bij Krav Maga International

Kies optie

In een Notendop

  • Voel je veilig op straat

  • Verdedigingstechnieken die ontwikkeld zijn door het Israëlische leger

  • Boost voor je zelfvertrouwen

Over deze deal

Het is niet handig om constant in de verdediging te schieten. Maar soms moet je wel eens een verdedigende houding aannemen helaas. Leer fysieke aanvallen af te slaan met Krav Maga-trainingen, voor een veilig gevoel op straat.

Kies uit de volgende opties


  • € 16 voor 10 lessen Krav Maga (waarde € 75)
  • € 29 voor 20 lessen Krav Maga (waarde € 150)
  • € 39 voor 30 lessen Krav Maga (waarde € 225)

Krav Maga is een verdedigingstechniek die je kan helpen als je lastig gevallen wordt op straat, als je bijvoorbeeld aangevallen wordt met een mes of als iemand je in een wurggreep neemt. Krav Maga leert je jezelf te bevrijden met technieken die ontwikkeld zijn in het Israëlische leger en sindsdien ook overgenomen schijnen te zijn door ons eigen leger, de Nederlandse politie en verschillende veiligheidsdiensten. Eh…kan ik dat dan ook? Ja, dat kan jij ook, want de technieken zijn makkelijk te leren door zowel mannen als vrouwen en kinderen, ongeacht hun conditie, kracht of leeftijd, aldus Krav Maga International. Je zelfvertrouwen krijgt bovendien een boost, net als je gevoel van eigenwaarde en je assertiviteit. Nieuwsgierig? Op de site van Krav Maga International staat een filmpje met beelden van de lessen. De trainingen duren 1,5 uur met een uitloop tot 2 uur en vinden plaats in Eindhoven, De Greefstraat 2.

Lestijden:

Vaste lessen op:
Dinsdag: 20.30 - 22.00
Woensdag: 18.30 - 20.00
Donderdag: 20.30 - 22.00

Extra lessen starten n.a.v. de deal:
Dinsdag: 18.30 - 20.00
Woensdag: 20.30 - 22.00
Donderdag: 18.30 - 20.00
Zaterdag: 11.00 - 12.30

Krav Maga International


Johan van de Vliet is eigenaar van Krav Maga International. Om zijn kennis up-to-date te houden volgt hij regelmatig trainingen bij ISS (International Security School & Services) in Duitsland, dat een samenwerkingsverband heeft met The Israeli Homeland Security Academy. De school geeft ook workshops aan bedrijven en scholen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@kravmagainternational.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: de training duurt 1,5 uur met uitloop tot maximaal 2 uur. Bij niet genoeg aanmeldingen kunnen lessen samengevoegd worden of komen te vervallen. Indien je 2 weken achtereenvolgend geen les volgt, vervalt de rit. Indien je 6 weken achtereenvolgend geen lessen hebt gevolgd, vervalt je rittenkaart in het geheel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Krav Maga International