Royalty Beauty Lounge

Schiedamseweg 127B, Rotterdam

1, 3 of 5 kruidenstempel of hot stone massages van 60 minuten bij Royalty Beauty Lounge in Rotterdam

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code BEAUTY25. Ends 3-12.
Code toepassen
Meer dan 100 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat een uur lang alles los tijdens een vakantie naar jezelf, terwijl een gecertificeerd specialist zich over je ontfermt.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
K
Koos
13 beoordelingen6 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
22 uur geleden
Geen aanrader. Geboekt via Groupon, dus in een timeslot dat door deze plaats is opengesteld. De afspraak werd vrij snel door hen afgezegd en enorm lastig om iets nieuws te plannen (ondanks dat dus al betaald was en ondanks dat via Groupon nog steeds heel ruime beschikbaarheid staat aangegeven). Uiteindelijk twee weken later gelukt, maar dat werd een paar uur van tevoren wederom afgezegd. Zelfde liedje bij de derde afspraak: een zaterdagochtend enkele weken later werd op vrijdagavond afgezegd. Ik lees nu meer van deze verhalen op internet helaas. Ik kom hier dus niet meer en zou het anderen ook niet aanraden.
I
Ihsane
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
3 dagen geleden
Het was wel klein naar dat was nie zo heel erg geen hotstoned of iets gedaan waar ik voor boekte eigenlijk en de massage ging nergens over ze zat ren beetje te aaien en toen ik me bon liet zien zei ze oh je had hotstones dat hoorde ze al te weten heel raar gegaan nooit meer
antwoordde
Bekijk reactie +
R
Robby
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 23, 2022
All the people where really helpful. They did a very good job with a very good service. Thank you again for the nice experience. Robby
M
Marrie
4 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 16, 2022
Hele prettige salon, vriendelijke dames. Ze denken met je mee en je wordt er zo verwend, dat je alles om je heen even vergeet. Had eerst 1 massage geboekt, toen nog 3 extra en een voeten behandeling, erg leuk om dit alles eens voor een speciale prijs te kunnen proberen.
L
Libuse
4 beoordelingen4 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 12, 2022
Zeer behulpzaam personeel en een fijne sfeer.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

 • Massage van 60 minuten naar keuze

 • Keuze uit:

 • Hot Sone massage

 • Bij een hot stone massage worden warme stenen op knelpunten gelegd

 • De warmte straalt diep door in je weefsel

 • Deze massage is vooral bedoeld om spanningen te verlichten en te ontgiften

 • Kruidenstempelmassage

 • Bij een kruidenstempelmassage worden met kruiden gevulde katoenen kussentjes gebruikt

 • De kussentjes zijn warm, waardoor de aroma's van de kruiden vrijkomen

 • Deze massage is bedoeld om geblokkeerde spieren te ontspannen en de doorbloeding en de spijsvertering te bevorderen

 • Als je 3 of 5 massages koopt, kan je beide type massages proberen

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Niet geldig op feestdagen. Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop vanaf 22 augustus 2022, op maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur. Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Royalty Beauty Lounge

Royalty Beauty Lounge in Rotterdam is het huis waar glamour woont. Je kan hier van -letterlijk- top tot teen wentelen in spa, wellness en schoonheidsbehandelingen. De salon bestaat uit drie deelgebieden. Er is een ruimte ingericht helemaal voor voeten, er is een nagelstudio en er is een gedeelte ingericht voor de massages. Als je even moet wachten op je behandeling, kan dat in de comfortabele zithoek waar warme en koude dranken worden geserveerd met vers gebakken koekjes en brownies. En een parkeerplaats vinden is hier geen probleem. Wel zo prettig als je je even lekker op je eigen welbevinden wil richten.