Geen nieuwe meldingen

KTEC (Kurodaiya Training Education & Coaching)

10 of 20 keer vechtsporten, zelfverdediging of andere trainingen bij KTEC in Capelle aan den IJssel

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 87% korting.
Kies optie

In een Notendop

Van karate tot kickbocksen en van yoga tot MMA: probeer eens iets nieuws en kijk welke sport bij jou past.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een 10-rittenkaart voor kickboksen, zelfverdediging en andere trainingen (waarde € 150)
  • € 37,99 voor een 20-rittenkaart voor kickboksen, zelfverdediging en andere trainingen (waarde € 300)

Geldig voor alle lessen die Kurodaiya aanbiedt, inclusief de trainingen voor de jeugd. Denk bijvoorbeeld aan kickboksen, karate, judo, yoga of een les zelfverdediging. Bekijk hier het hele rooster KTEC.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zondag. Geldig voor alle lessen. Bekijk het lesrooster voor actuele lestijden en -dagen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op kurodaiya.nl@gmail.com of telefonisch op 0655 801 701, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Je rittenkaart is persoonsgebonden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over KTEC (Kurodaiya Training Education & Coaching)

Bij trainings- en educatiecentrum KTEC hebben ze hart voor hun vak en staan een aantal zaken centraal. Denk aan: respect, verzorging, bewustwording, preventie, veiligheid en gezondheid. KTEC bezoek je in Capelle aan den IJssel - tussen Rotterdam en Gouda - op loopafstand van de Hoofdweg. Om voortaan een beetje voor jezelf op te kunnen komen beoefen je hier de kunsten van zelfverdediging/vechtsysteem Kurodaiya waarvan de filosofie luidt: "The next generation selfdefense/fight system". De intentie van de activiteiten is het aanpakken van maatschappelijke problemen op het gebied van sport, veiligheid en welzijn. Je kan onder meer denken aan zelfverdediging voor kinderen, judo, zelfverdediging voor vrouwen, MMA, boksen, kickboksen, Katana (sport met Japans zwaard), valtraining voor ruiters of Indian club training. Maar in de zen-modus raken kan hier net zo goed tijdens een rustgevende yogatraining.

KTEC (Kurodaiya Training Education & Coaching)

Fitnessles, Vechtsport, Sport, Vechtsporten