Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

2-in-1-afslankcombinatie Kurkuma Keto-dieet

Kurkuma Keto-dieet

€ 29,90
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze sterk geconcentreerde formule combineert kurkuma en frambozenketon vanwege hun afslankeigenschappen.

Product-details

Kurkuma vergemakkelijkt de vertering van vetcellen en hun evacuatie. Het helpt cellen om glucose in het lichaam op te nemen en stimuleert vetcellen om vet te verwijderen.

Curcumine, de antioxidant in kurkuma, vermindert de opname van slechte cholesterol (LDL-cholesterol) en lipoproteïne met lage dichtheid, helpt vetverlies te verhogen en lichaamsvet te verbeteren.

De samenstelling van de gele wortel, antioxidant en remineraliserend, helpt ook het lichaam te versterken dat vaak moe is tijdens een dieet.

  • De afslankende eigenschappen van frambozenketon:

Raspberry keton is een natuurlijke eetlustremmer die kan helpen het hongergevoel te verminderen. Het helpt ook om de eetlust beter te beheersen. De chemische structuur van keton ligt dicht bij die van pepercapsaïcine, een stof die de eetlust vermindert. Raspberry keton helpt verder de productie van adinopectine te stimuleren en vet beter in het lichaam te verspreiden.

Ingrediënten: droog kurkuma-extract (kurkuma longa), droog extract van frambozenketon 5% (Rubus idaeus L), gelatine (capsule), vulstof: maltodextrine anti-bindmiddel: magnesiumstearaat.

  • Gebruiksaanwijzing: neem ‘s morgens en’ s avonds voor de maaltijd een capsule

  • Vervaldatum: 10-10-2023

Waarschuwing

  • Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerd en uitgebalanceerd dieet
  • Naast het gebruik van deze behandeling is het belangrijk om een ​​gezonde en actieve levensstijl te hebben
  • Dit product is geen wonderproduct
  • De resultaten van deze remedie zijn uniek voor iedereen

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.