Geen nieuwe meldingen

Landstraat 126, Vlaardingen

Microdermabrasie bij La Belle Beauty Salon in Vlaardingen

Kies optie

In een Notendop

Ga voor een huidbehandeling met fijne kristallen, jij ‘sparkelt’ straks als nooit tevoren.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
C.F.TOP REVIEWERHELPFUL REVIEWER
9 beoordelingen7 beoordelingen
september 6, 2020
Service was heel goed. Vroeg of ik deze week nog kon en na echt haar best gedaan te hebben is dit gelukt. Mooie en nette salon in Spangen. Microdermabrasie gekozen en heel tevreden mee. Gelijk zichtbaar resultaat.
P
PetraTOP REVIEWER
17 beoordelingen11 beoordelingen
augustus 25, 2019
De service was perfect. Ik beveel deze salon aan.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1x microdermabrasie-behandeling (waarde € 60)
  • € 79,99 voor 3x microdermabrasie-behandelingen (waarde € 180)
  • € 119,99 voor 5x microdermabrasie-behandelingen (waarde € 300)

Duur van de behandeling: gemiddeld 30 minuten, verschilt per huidtype.

Microdermabrasie

Een gladdere, jonger ogende huid, wie wil dat nou niet? Een dinosaurus misschien, maar de meesten van ons doen er van alles aan om de tand des tijds tegen te gaan. En met deze deal voor een microdermabrasie-behandelingen bij La Belle Beauty Salon in Vlaardingen sla je de goede weg in. Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken. Dus voorkom dat je een fossiel wordt genoemd en stap binnen bij Belle Beauty Salon in Vlaardingen voor een stralende huid met korting.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling heb je nog 6 maanden voor de overige behandelingen op donderdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 06 43 852 724, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over La Belle Beauty Salon

Bij beautysalon La Belle in hartje centrum Vlaardingen - om de hoek bij Museum Vlaardingen - kan je terecht voor diverse behandelingen voor o.a. je haar, nagels en wimpers. Ook voor een stralende lach kan je bij La Belle aankloppen, voor een tintje of eigenlijk tandje lichter bijvoorbeeld. En dat zonder het glazuur of de tanden zelf aan te tasten dankzij het gebruik van speciale cosmetische natuurlijke gel in combinatie met led-licht.