Geen nieuwe meldingen

La Belle Beauty Salon

Microdermabrasie bij La Belle Beauty Salon in Vlaardingen

Resterende tijd beperkt!
Tot 60% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ga voor een huidbehandeling met fijne kristallen, jij ‘sparkelt’ straks als nooit tevoren.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1x microdermabrasie-behandeling (waarde € 60)
  • € 79,99 voor 3x microdermabrasie-behandelingen (waarde € 180)
  • € 119,99 voor 5x microdermabrasie-behandelingen (waarde € 300)

Duur van de behandeling: gemiddeld 30 minuten, verschilt per huidtype.

Microdermabrasie

Een gladdere, jonger ogende huid, wie wil dat nou niet? Een dinosaurus misschien, maar de meesten van ons doen er van alles aan om de tand des tijds tegen te gaan. En met deze deal voor een microdermabrasie-behandelingen bij La Belle Beauty Salon in Vlaardingen sla je de goede weg in. Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken. Dus voorkom dat je een fossiel wordt genoemd en stap binnen bij Belle Beauty Salon in Vlaardingen voor een stralende huid met korting.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling heb je nog 6 maanden voor de overige behandelingen op donderdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 06 43 852 724, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over La Belle Beauty Salon

Bij beautysalon La Belle in hartje centrum Vlaardingen - om de hoek bij Museum Vlaardingen - kan je terecht voor diverse behandelingen voor o.a. je haar, nagels en wimpers. Ook voor een stralende lach kan je bij La Belle aankloppen, voor een tintje of eigenlijk tandje lichter bijvoorbeeld. En dat zonder het glazuur of de tanden zelf aan te tasten dankzij het gebruik van speciale cosmetische natuurlijke gel in combinatie met led-licht.

La Belle Beauty Salon

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling, Microdermabrasie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.