Geen nieuwe meldingen

La Buleria

Valentijnkade 34, Amsterdam

Tapasproeverij van 10 tapas vanaf 2 personen bij La Buleria

Kies optie

In een Notendop

Schalen vol vlees-, vis- en vegetarische tapas arriveren in twee ronden in een restaurant dat bekend staat om de authentiek Spaanse keuken.

Over deze deal

100xNieuw-badge   In 2016 presenteerde Groupon met trots 100 bijzondere deals zoals op deze pagina: 100 deals met restaurants in Amsterdam die nog niet eerder op onze site te zien waren. 100 nieuwe kansen dus om nóg meer te proeven van de hoofdstad.

https://reserveren.groupon.nl/preview?dealid=la-buleria-1-1&utm_source=Groupon&utm_medium=HP&utm_campaign=PreviewBT” style=”margin: 0 10px 5px 0;”>”>https://img.grouponcdn.com/deal/dkJWTCJ4cBQ9DcoqLRgT7M/t620x376/booking_beschikbaarheid-140x45.jpg”/> href=”https://reserveren.groupon.nl/?utm_source=Groupon&utm_medium=HP&utm_campaign=Reservation” style=”margin: 0 10px 5px;”>

”>”>https://img.grouponcdn.com/deal/uH1GQY7EBQrJgnKm4vQHFB/t620x376/booking_reserveren-140x45.jpg”/>

Bulería is een ritme waarop je de flamenco danst. Maar gelukkig voor de minder lichtvoetigen onder ons kan je die Spaanse passie ook op een andere manier beleven. Ontdek het Spaanse vuur veilig aan tafel met een tapasproeverij van de chef bij Restaurant tapasbar La Bulería.

Kies uit 4 opties

  • € 24,50 voor een proeverij van 10 tapas van de chef voor 2 personen (waarde € 49)
  • € 48,50 voor een proeverij van 10 tapas van de chef voor 4 personen (waarde € 98)
  • € 72,50 voor een proeverij van 10 tapas van de chef voor 6 personen (waarde € 147)
  • € 96,50 voor een proeverij van 10 tapas van de chef voor 8 personen (waarde € 196)

Op grote schalen worden in twee rondes de 10 verschillende tapas opgediend. Het blijft nog even een verrassing wat je precies krijgt, maar een kijkje op de kaart leert ons dat ze hier weten hoe je authentiek Spaanse tapas klaarmaakt. Daar staan er namelijk maar liefst 180 verschillende op. Je kan denken aan verschillende vistapas als gefrituurde ansjovis en gamba´s met knoflook, vleestapas als Spaanse worst en bonen met serranoham en vegetarische tapas als asperges van de bakplaat en paprikasalade.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief drankjes. Bij live muziek wordt er een meerprijs van € 5 per persoon in rekening gebracht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over La Buleria

Restaurant tapasbar La Bulería opende in juli 2012 zijn deuren in Amsterdam-Oost, gezellig aan het water. Kom hier genieten van Spaanse tapas, van verschillende (Spaanse) biersoorten, een eigen Buleria cocktail en… live flamenco op zijn tijd. Bij La Buleria heb je bovendien een uitgebreide keuze in wijnen die ze, net als vrijwel alle ingrediënten voor de tapas, zelf rechtstreeks uit Spanje importeren.