Geen nieuwe meldingen

Roode Steen, Hoorn

Driegangenmenu à la carte voor 2-4 pers. bij La Cabaña Argentina op de Roode Steen in Hoorn

Kies optie

In een Notendop

Ga bijvoorbeeld voor de steak of varkenshaas, begin je diner met chorizo of gegrilde gamba’s en eindig met een dame blanche of meloensoep.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Argentijnse gezelligheid kenmerkt zich door de combinatie van knus samen zijn, gastvrijheid en goed eten, zoals je die normaal gesproken alleen ervaart aan de keukentafel van je oma. Laat je voor de verandering eens volledig in de watten leggen door het jeugdige personeel van La Cabaña Argentina met een smakelijk driegangenmenu à la carte.

Kies uit 3 opties

  • € 34,99 voor een driegangenmenu à la carte voor 2 pers. (waarde € 79)
  • € 51,99 voor een driegangenmenu à la carte voor 3 pers. (waarde € 118,50)
  • € 67,99 voor een driegangenmenu à la carte voor 4 pers. (waarde € 158)

Je mag voor elke gang uit alles kiezen wat er op de menukaart staat. Alleen voor de steaks geldt dat je enkel kan kiezen uit de 200 grams varianten. Deze worden geserveerd met salade en je hebt keuze uit friet, gepofte aardappel en rijst.

Tot de verdere mogelijkheden behoren onder andere: vooraf carpaccio of empañadas, als hoofdgerecht gegrilde, malse varkenshaas of gemarineerde zalm en als dessert chocolade truffels of meloensoep met frambozen sorbetijs.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over La Cabaña Argentina

Als liefhebber van een goed stuk vlees of een fijn glas wijn ben je in een Argentijns restaurant altijd aan het goede adres. Goede zaak dus dat Op de Roode Steen in Hoorn La Cabaña Argentina is gevestigd, waar je je in een romantische, gastvrije sfeer begeeft die kenmerkend is voor de Argentijnse cultuur. Buiten het interieur van het restaurant, met houten wijntonnen en koeienleren banken en huiden ter versiering, is het vlees ook écht Argentijns. De verschillende steaks op de menukaart zijn namelijk afkomstig van runderen die uitsluitend gevoed zijn met natuurlijke producten en vrij kunnen grazen op de 'pampas', ofwel weilanden. Eenmaal binnen legt het vriendelijke personeel je graag volop in de watten, zodat je niet alleen extra geniet van het smakelijke eten op je bord, maar ook zodat je met een glimlach op je gezicht het restaurant weer verlaat.