Geen nieuwe meldingen

La Festa

Hazenstraat 64, Amsterdam

Jordaan: Italiaans 3-gangendiner à la carte bij La Festa

Kies optie

In een Notendop

Geniet in hartje Jordaan van een Italiaans voor-, hoofd- en nagerecht, ga bijv. voor burrata, gevolgd door een lasagne en met tiramisu toe.

Over deze deal

  • Italiaans 3-gangendiner
  • Bestaande uit een voor-, hoofd en nagerecht
  • Voor 1, 2, 3 of 4 personen
  • Middenin de Amsterdamse Jordaan

  • Je hebt de keuze uit alle* voor-, hoofd- en nagerechten van de kaart
  • Start bijvoorbeeld met een gemengde kaasplank of cozze alla marinara - gebakken mosselen met tomaat, knoflookboter, witte wijn, knoflook en peterselie
  • Gevolgd door een klassieke spaghettie aglio, olio e peperoncino of pizza quattro stagioni
  • En sluit af met bijv. een huisgemaakte tiramisu of panna cotta

*Let op: voor de vis- en vleesgerechten geldt een toeslag van € 6 per gerecht; voor de sgroppino geldt een toeslag van € 3,50

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2021 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 6 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: voor reserveringen gemaakt via Groupon, kan je je reservering annuleren of wijzigen tot 6 uur voor de aanvangstijd. Na dit moment heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en geen recht op restitutie in geld.
Meer info: exclusief drankjes. Voor de vis- en vleesgerechten geldt een toeslag van € 6; voor de sgroppino geldt een toeslag van € 3,50. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over La Festa

Middenin de hippe Amsterdamse Jordaan waan je je even in Italië bij La Festa. Hier worden traditionele Italiaanse gerechten bereid met een hoop liefde, passie en vooral: verse ingrediënten. Op de kaart prijken smaakvolle traditionele gerechten zoals caprese, pasta alla bolognese, pizza burrata en gegrilde zalm. Met maar liefst 20 pasta's en evenzoveel pizza's is er voor ieder wel wat wils. Uiteraard zijn ook de zoetigheden niet vergeten en kan je je avond in stijl afsluiten met huisgemaakte desserts als tiramisu en panna cotta. Een prettig etablissement waar je je echt even op vakantie waant dus.